Αθλητισμός

Αχαϊκή-Θύελλα Αιγίου 1-1

 
 
 
 

Η Αχαϊκή έδωσε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της,

αφού αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαγιάς την Θύελλα Αιγίου και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1. Την περασμένη Κυριακή είχε δώσει φιλική αναμέτρηση στην έδρα του ΠΑΟΒ, όπου επιβλήθηκε με 3-0.

Τα “καναρίνια” δεν βρέθηκαν σε τόσο καλή ημέρα, όπως στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο με τον ΠΑΟΒ και ίσως επηρεάστηκαν από το γκολ των φιλοξενούμενων, που “χτύπησαν” στο 17′ με τον Σωτηρόπουλο. Τελικά η ομάδα του Μίλτου Γκόφα ισοφάρισε στο 42′ με τον Αγγελόπουλο και το 1-1 δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους Γκόφα και Αθανασίου να δοκιμάζουν διάφορα σχήματα και παίκτες, για να τσεκάρουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΧΑΪΚΗ (Γκόφας): Δρόσος, Μεντζελόπουλος, Παπαδόπουλος, Δριμάλας, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μενίκου, Αποστολόπουλος, Κωστούλας, Λιάκος, Αγγελόπουλος (αγωνίστηκαν και οι Ντάζος, Καρράς, Πλαστουργός, Γεωργόπουλος, Σπυρόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓ. (Αθανασίου):  Κοντογεώργος, Δημόπουλος, Α. Παξιμάδης, Γιαννόπουλος, Γ. Παξιμάδης, Σακελλαρόπουλος, Σκιαδάς, Καραμήτσος,  Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Διαμαντόπουλος (αγωνίστηκαν και οι Ραμπούζια, Μουκάι, Νταλάκος, Σταματόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λαλαής, Λιάτος)