Αθλητισμός

Με μια συγγνώμη δεν γιατρεύεται το φιάσκο με την Κριστέλ Βουρνά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Αυτό που διαδραματίστηκε με αρνητικό πρωταγωνιστή την Διεθνή Ομοσπονδία Κολύμβησης δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του αθλητισμού. Ποτέ, πουθενά και σε κανένα άθλημα. Να καλείς αθλητή επισήμως, έτσι ώστε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και μετά από μερικές ημέρες να τον ενημερώνεις πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ.

Το μοναδικό άτομο, που θα απογοητευτεί και πιο λαϊκά θα την «πληρώσει» είναι η Κρίστελ Βουρνά. Τι να το κάνει το συγγνώμη σας, μία αθλήτρια που παλεύει τόσα χρόνια, με σκοπό να δώσει το παρόν σε τέτοιες διοργανώσεις, έχοντας κάνει θυσίες από μικρή ηλικία και ενώ έχει ήδη προετοιμαστεί ψυχολογικά, αφού έχει λάβει το κάλεσμα για την προσεχή Ολυμπιάδα.

Και το χειρότερο όλων;;; Να την προσκαλούν ως θεατή, αντί να βρίσκεται εκεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα και εκπληρώνοντας ακόμα ένα προσωπικό στόχο της. Αυτό φανερώνει ασέβεια προς τον αθλητή, μετά από το γεγονός, που αποτελεί το μεγαλύτερο φιάσκο στο επίπεδο του αθλητισμού. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια πάνε περίπατο και η «πληγή» δύσκολα θα επουλωθεί, αλλά όσοι ασχολούμαστε με τη δημοσιογραφία επιβάλλεται να αναφερθούμε στα όσα υπέστη η Κρίστελ Βουρνά, για να μην επαναληφθούν στο μέλλον.