Τα Νέα της Αγοράς Τεχνολογία

ΡΑΓΚΑΒΑΝΗΣ – Ανανεωμένο τεχνικό πολυκατάστημα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εμπειρία από το 1983

Η εταιρεία ΡΑΓΚΑΒΑΝΗΣ ξεκίνησε ως προσωπική επιχείρηση από την Οικογένεια Ραγκαβάνη το 1983 στην Κάτω Αχαΐα στην οδό Πατρών-Πύργου 65 και εμπορευόταν ηλεκτρολογικό υλικό , ενώ το 2003 επεκτάθηκε σε νέο ιδιόκτητο κτήριο 1100 τ.μ., με παράλληλα με μια ιδιαίτερη προϊοντική ανάπτυξη, αγγίζοντας το σφυγμό της αγοράς

Η αύξηση του κύκλου εργασιών κάθε χρόνο ήταν αλματώδης και έφτασε το όνομα Ραγκαβάνης να θεωρείται συνώνυμο του ηλεκτρολογικού υλικού σε όλη την γύρω περιοχή. Το 2006 η εταιρεία διευρύνει το κύκλο των συνεργατών της περιλαμβάνοντας αρκετά σημαντικά ονόματα της ελληνικής αγοράς , μπαίνοντας στην ομπρέλα του ομίλου της ALMA ELECTRIC . Το εργατικό δυναμικό εντός της επιχείρησης, σήμερα, ανέρχεται στα 13 άτομα, αν και απασχολεί και εξωτερικούς συνεργάτες.

Μετά από μία τριακονταετία στον χώρο, οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν φθάσει να περιλαμβάνουν :

  • εμπόριο σε: είδη ηλεκτρισμού – είδη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων – βιομηχανικό υλικό – ηλεκτρικές συσκευές -ηλεκτρικές μικροσυσκευές – ηλεκτρονικά είδη – συστήματα ασφαλείας – αρδευτικά συγκροτήματα – φωτιστικά.
  • επισκευές μικροσυσκευών (ειδικό συνεργείο)
  • εξειδικευμένα συνεργεία
  • τμήμα κατασκευής πινάκων αυτοματισμού και ισχύος και πεδίων, χαμηλής και μέσης τάσης, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε έργου και εγκατάσταση αυτών.

Επιπρόσθετα, την ίδια χρονιά ξεκινά ένας ακόμα κύκλος δραστηριοτήτων για την εταιρεία, ο οποίος αφορά την παροχή υπηρεσιών εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας.

ragkavanis-emporikos-28 ragkavanis-emporikos-27 ragkavanis-emporikos-26 ragkavanis-emporikos-25 ragkavanis-emporikos-18  ragkavanis-emporikos-20 ragkavanis-emporikos-21 ragkavanis-emporikos-22 ragkavanis-emporikos-23 ragkavanis-emporikos-24 ragkavanis-emporikos-17  ragkavanis-emporikos-15 ragkavanis-emporikos-14 ragkavanis-emporikos-13 ragkavanis-emporikos-11 ragkavanis-emporikos-10 ragkavanis-emporikos-3 ragkavanis-emporikos-4 ragkavanis-emporikos-5 ragkavanis-emporikos-6 ragkavanis-emporikos-7 ragkavanis-emporikos-8 ragkavanis-emporikos-9 ragkavanis-emporikos-2