Like

Μασάζ Yoni: Η νέα γυναίκεια μόδα που “τρελαίνει” τις γυναίκες

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι γυναίκες πληρώνουν αγνώστους για να τους κάνουν μασάζ στα γεννητικά τους όργανα και ο λόγος δεν είναι η σεξουαλική κορύφωση.

Το μασάζ Yoni δεν έχει να κάνει με τον οργασμό καθώς σκοπός του είναι να χαλαρώσει τις γυναίκες προκειμένου να έρθουν σε οργασμό και εν συνεχεία να απελευθερώσει το μυαλό και τα συναισθήματα τους.

Οι μάστερ του ταντρικού σεξ που ειδικεύονται στο μασάζ Yoni επισημαίνουν ότι η θεραπεία χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα, βοηθάει στη αποβολή του άγχους και προσφέρει ενέργεια και εντονότερους οργασμούς.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας, αρχικά κάνουν μασάζ σε όλο το σώμα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας, πριν επικεντρωθούν στον κόλπο: «Οι γυναίκες συνήθως μαθαίνουν τα βασικά όταν κάνουν σεξ, δεν γνωρίζουν το σώμα τους. Δεν μαθαίνουν να κάνουν σεξ με την καρδιά και το μυαλό. Σκοπός του Yoni είναι να τους μάθει ακριβώς αυτό: Σεξ σωματικά, ψυχικά και εγκεφαλικά».

Όσον αφορά την τιμή, η κάθε συνεδρίαση είναι γύρω στα 500 ευρώ. Είναι όμως ασφαλές; Προσφέρει κάτι;

Καθηγήτρια γυναικολογίας του Πανεπιστημίου του Γέιλ επισημαίνει πως το Yoni μπορεί να βελτιώσει την σεξουαλική ζωή των γυναικών. Τα απαλά και ταυτόχρονα ερωτικά-σεξουαλικά αγγίγματα κατά την διάρκεια της συνεδρίας έχουν σαν αποτέλεσμα την απελευθέρωση της γυναίκας με αποτέλεσμα την επόμενη φορά που θα κάνει σεξ να το απολαύσει περισσότερο.

«Η λογική λέει πως οποιαδήποτε κίνηση αυξάνει την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα φέρνει τον οργασμό», λέει η Mary Jane Minkin στο Women’s Health. Ωστόσο τονίζει πως δεν είναι απαραίτητο πως το Yoni προσφέρει την συναισθηματική απελευθέρωση.