Αθλητισμός

Με επιτυχία το φιλικό με τους βετεράνους στην Κάτω Αχαΐα (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Βετεράνων του Ελληνικού Μπάσκετ και των Παλαιμάχων της δυτικής Αχαΐας στο κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας το βράδυ του Σαββάτου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των ομάδων, προπονητών και παραγόντων. Οι κερκίδες του κλειστού ήταν γεμάτες από κόσμο που έσπευσε να θαυμάσει τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες και τους αγαπημένους φίλους να επιστρέφουν το παρκέ μετά από αρκετά χρόνια.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ευλογία του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, ο οποίος συνεχάρη την πρωτοβουλία του δήμου δυτικής Αχαΐας και ευχήθηκε να επαναληφθούν ανάλογες εκδηλώσεις που βοηθούν συμπολίτες οι οποίοι έχουν ανάγκη. Τη σημαντική για την περιοχή εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι παίκτες απόλαυσαν το παιχνίδι και το κοινό στην κερκίδα χειροκροτούσε θερμά όλες τις προσπάθειες.

Στο τέλος απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία στις διοικήσεις της Αχαϊκής και της Αχαγιάς 82 για την άνοδο των δύο ομάδων, στον coach των Βετεράνων Γιάννη Ιωαννίδη και στο σωματείο των Βετεράνων. Η συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν κλήθηκε να παραλάβει την αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους της Αχαγιάς 82, ο πρώην παίκτης και σημερινό στέλεχος του τεχνικού team της ιστορικής ομάδας Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος πέρασε μια μεγάλη και σοβαρή περιπέτεια υγείας, καταφέρνοντας να βγει νικητής αλλά και να επιστρέψει στην αγαπημένη του μπασκετική «οικογένεια» που τον υποδέχθηκε με αγάπη.

Πολύ σύντομα όπως ήδη ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχράς, θα πραγματοποιηθεί ένας ακόμη φιλικός αγώνας με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη, μεταξύ των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού και των Παλαιμάχων της δυτικής Αχαΐας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε δείπνο στο ξενοδοχείο Niforeika Beach προς τιμήν των φιλοξενουμένων.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες (το πλήρες άλμπουμ θα αναρτηθεί στη σελίδα του westcity.gr στο facebook)

kalathia-allilegiis-1