Αθλητισμός

Beach Hoops Summer Camp 2016

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το ¨Beach Hoops Summer Camp¨ είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης για αθλήματα και δραστηριότητες στο οποίο δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει, να ψυχαγωγηθεί και να γνωρίσει βιωματικά διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου.

Συνολικά το ¨Beach Hoops Summer Camp¨ έχει διάρκεια τρείς εβδομάδες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από μία μέχρι και όσες επιθυμείτε, για να ζήσει το παιδί σας πολλές εμπειρίες και να διασκεδάσει σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.

Το camp αρχίζει στις 20 Ιουνίου 2016 και ολοκληρώνεται στις 8 Ιουλίου 2016 ενώ υλοποιείται, εντός της αθλητικής εγκατάστασης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Κάτω Αχαΐας (μακριά από κακές καιρικές συνθήκες, βροχή, κρύο ,υψηλές θερμοκρασίες κλπ..).

Με πλούσιο περιεχόμενο και πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, που συνδέονται με παράλληλες καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις κάθε ημέρα το ¨Beach Hoops Summer Camp¨ προσφέρει στα παιδιά μία μοναδική εμπειρία από τον κόσμο των αθλημάτων την οποία ποτέ δεν θα ξεχάσουν!

Στο ¨Beach Hoops Summer Camp¨ μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ( 5 έως και 15 ετών) ανεξάρτητα της αθλητικής τους εμπειρίας και της σωματικής διάπλασης τους, αρκεί να έχουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και να αθληθούν.

Το westcity.gr θα είναι μεταξύ άλλων χορηγός και υποστηρικτής στο ¨Beach Hoops Summer Camp¨

Πληροφορίες – Εγγραφές : 6938554446 – 6937724303

beach-hoop-summer-camp-2016