Αθλητισμός

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αγωνία στο τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας για τον 17χρονο παίκτη της Θύελλας Πατρών, Γιώργο Νταγιούκλα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε σοβαρό τροχαίο στην Ακρωτηρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς πήγαινε στην προπόνηση της Μικτής. Το τροχαίο που είχε το 17χρονο παιδί έχει συγκλονίσει το Πατρινό ποδόσφαιρο και τα μηνύματα συμπαράστασης που έρχονται προς την οικογένεια του, ζητώντας από τον Θεό να είναι στο πλευρό του και να τον βοηθήσει είναι εκατοντάδες.

Η κατάσταση του είναι σταθερή, όμως παραμένει κρίσιμη από την πρώτη στιγμή. Ο 17χρονος είναι σε καταστολή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου να δίνουν την ψυχή τους προκειμένου να τον βοηθήσουν να ζήσει. Ήδη κατάφεραν να τον επαναφέρουν μία φορά, δίνοντας ελπίδες για την ζωή του, ενώ στο πλευρό του είναι η οικογένεια του, οι φίλοι του και όλος ο κόσμος της Πάτρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας εκφράζει «την αμέριστη συμπαράσταση στον συμπαίκτη μας Γιώργο Νταγιούκλα που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν. Προσευχόμαστε στον Θεό για τον φίλο μας».