Τοπικά

Τον Α. Κουμούτσο πρόεδρο του Ν.Τ. της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών συνάντησε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χ. Νικολάου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι τρόποι συνεργασίας & στήριξης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. συζητήθηκαν στην συνάντηση των δυο ανδρών.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Στα πλαίσια της συνεργασίας με όλους του Φορείς του Νομού συζητήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις με το φίλο πρόεδρο της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. κ. Αθανάσιο Κουμούτσο.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια ο κ. Κουμούτσος μας παρέδωσε σήμερα την πρόταση που επεξεργάστηκε & διαμόρφωσε η επιστημονική επιτροπή της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. – που αφορά το πολύ σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα της πρωτεύουσας του Νομού – η οποία περιλαμβάνει και την επέκταση του Προαστιακού, μέχρι το Πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στην Δυτική Αχαΐα αλλά όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, είναι το αεροδρόμιο της Πάτρας και χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της.

Στοχεύουμε στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Δυτικής Αχαΐας με την συμβολή της τεχνολογίας & τεχνογνωσίας που διαθέτει η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.