Αθλητισμός

Με προβλήματα στην Κέρκυρα η Παναχαϊκή

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επιτακτική ανάγκη είναι πλέον στην Παναχαϊκή η έκδοση των δελτίων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής ενόψει Κέρκυρας ειδάλλως η πατρινή ομάδα με το… ζόρι θα έχει 13 διαθεσίμους παίκτες για την δύσκολη αποστολή της Κυριακής.

Θυμίζουμε πως εκτός μάχης για την Κυριακή είναι ο τραυματίας Μητρόπουλος και ο τιμωρημένος Λαμπρόπουλος ενώ σε αυτούς θα προσθέσουμε κατά πάσα πιθανότητα και τον Παπανικολάου ο οποίος ούτε χθες προπονήθηκε και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος.

Ο Φώτης Παπανικολάου υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των όποιων θα εκδοθούν σήμερα και από εκεί θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος.

Στην περίπτωση που ο αριστερός μπακ τεθεί εκτός μάχης, τότε η πατρινή ομάδα μένει μόνο με 13 διαθέσιμους παίκτες από τους οποίους οι 2 είναι τερματοφύλακες και ως εκ τούτου οι επιλογές του Σταθόπουλου είναι μετρημένες στα δάχτυλα και η ενδεκάδα θα στηθεί πάλι με… αλχημείες και είναι γεγονός ότι έτσι δεν γίνεται να προχωρήσει η Παναχαϊκή.

Επίσης χθες είχε ενοχλήσεις στο πόδι και ο Μαρκ Ασίγκμπα ο οποίος δεν προπονήθηκε ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι τόσο ανησυχητική και η λογική λέει ότι θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στους Φαίακες.

Αυτή η εξέλιξη κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη της προσθήκης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της Παναχαϊκής που θα λύσει τα χεριά του προπονητή της ομάδας σε ένα σημαντικό βαθμό καθώς θα έχει επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Είπαμε και χθες πως η ΠΑΕ δεν έχει τακτοποιήσει ορισμένες από τις εκκρεμότητες και για αυτό δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία όμως οι πληροφορίες λένε πως σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα από την διοίκηση και τελικά τα δελτία να βρίσκονται αύριο στα γραφεία της Παναχαϊκής.

Θυμίζουμε πως η διορία που έχουν οι «κοκκινόμαυροι» για τα δελτία είναι μέχρι η Παρασκευή που εκπνέει η προθεσμία της ΕΠΟ για την απόκτηση ελεύθερων παικτών οι οποίοι είναι επαγγελματίες.

Μπορεί η ΕΠΑΕ να έχει ανακοινώνει κανονικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής όμως ας κρατήσουμε ακόμα μια μικρή επιφύλαξη για το αν οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά και αναφερόμαστε στο θέμα των μπλόκων από τους αγρότες στο οδικό δίκτυο.

Η πατρινή ομάδα έχει να ταξιδέψει το Σαββάτο στην Κέρκυρα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταβεί οδικώς μέχρι την Ηγουμενίτσα, κάτι που αυτή την στιγμή είναι δύσκολο (υπάρχουν σίγουρα δυο μπλόκα) και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέγεθος των κινητοποιήσεων των αγροτών τα επόμενα 24ωρα.

Η λογική λέει πως δεν θα αναβληθούν οι αγώνες της αγωνιστικής αλλά μέχρι την Παρασκευή τίποτα δεν αποκλείεται.