Τοπικά

Νταβλούρος: Θερίζουν τώρα τις θύελλες που έσπειραν!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το ετερόκλητο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αντιμέτωπο πλέον με τη λαϊκή κατακραυγή, με την οργή μιας κοινωνίας που βράζει νιώθοντας δικαίως εξαπατημένη από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας.

Το Ασφαλιστικό είναι αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς αυτοί που υπόσχονταν εκτός άλλων τη χορήγηση 13ης σύνταξης, σήμερα έρχονται και ενταφιάζουν το συνταξιοδοτικό δικαίωμα των επόμενων γενιών, εξοντώνοντας παράλληλα τυφλωμένοι από τις ιδεοληψίες τους οτιδήποτε κινείται στον ιδιωτικό τομέα.
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι με τις προτάσεις που κατέθεσαν έβαλαν στο στόχαστρο τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους οποίους ισοπεδώνουν.

Ούτε είναι επίσης τυχαίο ότι, ακόμη και αυτή την ώρα που η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στο πόδι, επιχειρούν να παραπλανήσουν και πάλι το ήδη εξαπατημένο εκλογικό σώμα, προβάλλοντας εαυτούς ως τους προστάτες των κυρίων συντάξεων, όταν είναι προδιαγεγραμμένη η περικοπή τους γιατί ο λογαριασμός δεν βγαίνει…
Επιχειρούν ανερυθρίαστα για μια ακόμη φορά να κοροϊδέψουν τους πολίτες, ισχυριζόμενοι ότι οι όποιες περικοπές αφορούν τους μελλοντικούς συνταξιούχους, παραλείποντας συνειδητά να πουν την αλήθεια, που δεν είναι άλλη από το βέβαιο ότι οι ρυθμίσεις τους αναφέρονται σ’ αυτούς που θα βγουν στη σύνταξη μετά από ένα χρόνο.

Σ’ αυτόν τον αγώνα στον οποίο συμμετέχει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και στην προσπάθεια που κάνει, αν όχι να αποτρέψει τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις του Αρμαγεδδώνα που της φέρνουν, είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες, διότι κανείς δεν μπορεί να εναντιωθεί στη διεκδίκηση του αυτονόητου.
Παράλληλα, πιστεύουμε ότι η περιφρούρηση των κινητοποιήσεων είναι αδιαπραγμάτευτη για τους διοργανωτές τους, ώστε να μην δοθεί το παραμικρό περιθώριο για προβοκατόρικες ενέργειες που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν, επί της ουσίας, τα σχέδια της κυβερνητικής προπαγάνδας.