Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία: Καταγγελία για παράνομες διαδικασίες διανομής χρημάτων στους φτωχούς

Διονύσης Γκοτσούλιας , εγγύηση του Δήμου στη ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αποκαλύφθηκε η καραμπινάτη παρανομία της δημοτικής αρχής η οποία πάρα τις επανειλημμένες παρατηρήσεις μας για την διανομή των χρημάτων για τους φτωχούς με το σωστό και νόμιμο τρόπο, τα μοίρασε χωρίς απόφασή του Δημοτικού συμβουλίου με αδιαφανεις,παράνομες και καταχρηστικές διαδικασίες.

Η νομοθεσία την οποία όφειλε να εφαρμόσει ο Δήμος και ήταν συγκεκριμένη και παρά τις εκκλήσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης να τηρηθεί όχι μόνο δεν εγινε, αλλά ταυτόχρονα αλλοιώθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλιου με αποτέλεσμα να δοθούν τα χρήματα χωρίς την προβλεπομένη διαδικασία. Ο Δήμος δεν είναι η πρώτη φορά που παρανομεί με τρόπο προκλητικό και απαράδεκτο νομίζοντας ότι μπορεί να χειρίζεται το δημόσιο χρήμα όπως αυτός νομίζει.

Εμείς όμως έχουμε δεσμευθεί δημόσια προς τους συμπολίτες μας ότι θα είμαστε κοντά στην δημοτική αρχη σε όλα τα θέματα που θα προωθούν τα συμφέροντά του Δήμου και το κάνουμε με παρρησία, αλλά ταυτόχρονα έχουμε καθήκον και υποχρέωση να είμαστε απέναντι στην αυθαιρεσία την αδιαφάνεια και την κατασπατάληση των χρημάτων των συνδημοτών μας με τρόπο που τείνει να να αποκτήσει μορφή επιδημίας.

Εμείς προχωράμε μέσω των ελεγκτικών οργάνων του κράτους με κατάθεση στοιχείων που αποδεικνύουν την καταστρατήγηση της κείμενης νομοθεσίας και οι οποίοι θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις!!!