Photos Αθλητισμός

Φιλικό Αστεριών με ΕΑ Παραλίας (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Φιλικό έδωσε το τμήμα βόλεϋ των Αστέρια Αχαΐας το βράδυ της Τετάρτης με την ΕΑ Παραλίας. Για τα Αστέρια Αχαΐας γύρισε η τραυματίας Δέσποινα Λάτση, ενώ εκτός ακόμη παραμένουν οι , Τσάμη και Βακάρου.

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών

Παναγιώτης Ερδας ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ: Το τελευταίο διάστημα η ομάδα αντιμετωπίζει κάποιους τραυματισμούς και ασθένειες των αθλητριών με αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι να παίζει με διαφορετική σύνθεση. Η ομάδα στερείται πολύ βασικές της παίκτριες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο παιχνίδι τρεις αθλήτριες έπεξαν βασικές για πρώτη φορά. Αν εξαιρέσω το πρώτο σετ που το χάσαμε εύκολα ,στα αλλά δύο ή εικόνα μας βελτιώθηκε κατά πολύ. Παρόλο που είχαμε τόσες καινούριες αθλήτριες στην ομάδα τα σετ τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Καταφέραμε να γεμίσουμε με πολλούς πόντους τα σετ (26-24) ,και τα χάσαμε από απειρία. Αναμφίβολα όμως οι αθλήτριες μας αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ένα φιλικό με τα Αστέρια όπου δοκιμάστηκαν οι παίκτριες σε διάφορες θέσεις. Ένα καλό ματς όπου δεν έλειψαν οι ψιλοτραυματισμοι. Ένα ματς όπου είναι ένα προεόρτιο για το που βρισκόμαστε όσον αφορά την αγωνιστική μας δράση μιας και έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Είναι καλό να γίνονται τέτοια παιχνίδια για να δοκιμάζονται και άλλα πράγματα που πιθανόν να χρειαστούν. Το παιχνίδι αν και έληξε 0-3 ήταν δυνατό και παίχτηκε κατά διαστήματα καλό Βόλεϋ. Με τον χρόνο και την υπομονή των παικτριών, του προπονητή και των παραγόντων τα Αστέρια θα λάμψουν πολύ σύντομα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Το westcity.gr βρέθηκε στο παλαιό κλειστό της Κάτω Αχαΐας – Δείτε φωτογραφίες

asteria-volley-filiko-paralia