Τοπικά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΤΟΠΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ» ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ: «ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ – Δ.Δ.Α.Α.Δ.Α.»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Παρουσιάστηκαν στις 28 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Δ.Δ.Α.Α.Δ.Α.»….

….κ Καραμπελιά Ηλία και τον Διαχειριστή κ. Αντωνακόπουλο Κωνσταντίνο, τα αποτελέσματα της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση στους Δήμους Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας» τόσο για τους ωφελούμενους όσο και για την ίδια την τοπική κοινωνία και οικονομία. Την Πράξη υλοποίησε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Δ.Δ.Α.Α.Δ.Α.», στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας», της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Κ.Αχαϊας