Τοπικά

Ατυχήματα σε ΒΙΠΕ, Λάππα και Κάτω Αχαΐα (φωτο)

Πατρών – Πύργου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με την κακοκαιρία να πλήττει τις τελευταίες ώρες  την ευρύτερη Δυτική Αχαΐα, δεν έλειψαν και τα ατυχήματα στους δρόμους , αναδεικνύοντας παράλληλα και μερικά από τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τρία ατυχήματα έγιναν το τελευταίο 24ωρο στην Δυτική Αχαΐα. Αναλυτικά: 

Tο βράδυ της Παρασκευής στην Βιομηχανική Περιοχή Πατρών φορτηγό όχημα συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. πάνω στην στροφή προς Μοιρέικα, με το ΙΧ να χτυπά στη ρόδα του φορτηγού. Στο ΙΧ επέβαιναν ζευγάρι από την Κάτω Αχαΐα με το νεογέννητο μωρό τους. Στο ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς και υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές. Οι κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ΒΙ.ΠΕ. κάνουν λόγο για ανύπαρκτο φωτισμό στο σημείο.

Στην Κάτω Αχαΐα το βράδυ της Παρασκευής, όχημα έπεσε σε τεράστια λακκούβα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Το συμβάν έγινε στην οδό Αρισταινέτου στην Κάτω Αχαΐα, όπου προ 15 ημερών στο σημείο είχε προηγηθεί βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης. Η βλάβη αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΔ, αλλά δυστυχώς η κάλυψη έγινε πρόχειρα και με την έντονη βροχόπτωση το αποτέλεσμα ήταν το οδόστρωμα να υποχωρήσει. Στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος έσπευσε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Κάτω Αχαΐας, ενώ προσωρινά τοποθετήθηκε κάδος στην μέση του δρόμου για την αποφυγή νέου ατυχήματος.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στη ΝΕΟ Πατρών – Πύργου στο ύψος του Λάππα, ανετράπη φορτηγό όχημα που μετέφερε κεραμικά είδη με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα της εθνικής προς τον Πύργο. Η κυκλοφορία προσωρινά γίνεται με εκτροπή, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα. Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός.

ATYXIMA-LAPPA-TROXAIO