Event

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ LIVE στο BKOUTI

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σαββάτο 10 Οκτωβρίου στο bkouti !!!!

Ο Θανάσης Βασιλάκος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από τα 16 του ξεκίνησε να τραγουδά, προερχόμενος από μουσική οικογένεια μιας και ο μπαμπάς του ασχολούνταν με το τραγούδι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να κάνει κάτι διαφορετικό!!!

Για 9 ολόκληρα χρόνια εμφανιζόταν σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, ο Ζαφείρης Μελάς, η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης και πολλοί ακόμη!
Τα τελευταία 4 χρόνια μόνιμος κάτοικος πλέον της Αθήνας μετρά εξίσου αξιόλογες συνεργασίες με Νίκο Βέρτη, Γιώργο Γιαννιά, Χρήστο Μενιδιάτη και Ανδρέα Στάμο βλέποντας συνεχώς την καριέρα του να έχει ανοδική πορεία.
vasilakos1

Η πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά ήταν το cd single «Θανάσης Βασιλάκος» με 4 τραγούδια όπου και ξεχώρισε η διασκευή του Θέμη Αδαμαντίδη «Η αγάπη πιάνεται απ΄τα μάτια» και στην συνέχεια κυκλοφόρησε το κομμάτι «Απαγορεύεται» που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό.
Αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Frangelico Upper Class στο πλευρό του Γιώργου Γιαννιά και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ο πρώην και ο τώρα» σε στίχους Νίκου Βαξαβανέλη και μουσική Παναγιώτη Μπρακούλια.

EΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ REMIX ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ”ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ” ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΡ 10 REMIX 2015 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ LIVE ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ Giannis Fournomitis ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΧΡΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ westcity.gr

τιμη φιαλησ 70 ευρώ

vasilakos