Αθλητισμός

Αχαγιά 82: Βαριά ήττα στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Βαριά ήττα υπέστη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑ-Η, η ομάδα της Αχαγιάς 82, όπου έχασε με το ευρύ 85-55 από την ομάδα της Παναχαϊκής στο κλειστό της Αγυιάς.  

Το σκορ περιγράφει από μόνο του την ροή του αγώνα με την τοπική ομάδα της Αχαγιάς 82 να μην καταφέρνει να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα την γηπεδούχο Παναχαϊκή. Η διαφορά έβαινε αυξανόμενη, κλείνοντας το 2ο ημίχρονο στους – 13 και σκορ 44-31. Η ίδια εικόνα επικράτησε στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο με το σκορ να “κλείνει” με 30 πόντους διαφορά.

Στο γήπεδο βρέθηκε αρκετός κόσμος από την Πάτρα και την Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες , δεδομένου την πολυδιαφημισμένη από άποψη μεταγραφών Αχαγιά 82. Υπενθυμίζουμε ότι η τοπική ομάδα απέκτησε δυνατά ονόματα “βαρόμετρο” για την κατηγορία, που με την εμπειρία ξεχωρίζουν στην κατηγορία. Αυτό δεν κατέστη δυνατό στην 1η αγωνιστική άλλα σίγουρα η τοπική ομάδα έχει χρόνο να βρει τα “πατήματά της” και να συνεχίσει με μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα , 18-12 , 44-31 , 69-44 , 88-55