Like

Χρήσιμες συμβουλές για να έρχεστε πάντα σε….

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να καταγγείλουμε τη φύση για μια τερατώδη αδικία: το πότε θα αρχίσει και, κυρίως, το πότε θα τελειώσει το σεξ εξαρτάται αποκλειστικά από τη στύση και τον οργασμό του αρσενικού. Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο –μπορεί να συμβεί, μπορεί και όχι και ό, τι απ’ τα δύο κι αν γίνει, ουδεμία σημασία έχει σε πρακτικό επίπεδο για την πορεία της σεξουαλικής πράξης. Μερικές εξ ημών ανήκουν στην κατηγορία των τυχερών που έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι τους κι άλλες είναι απλώς ευχαριστημένες όταν τύχει να σημειώσουν κάποια νίκη.Σ’ αυτές, λοιπόν, που φτάνουν σε οργασμό  μία φορά στις οκτώ, στις δέκα, στις είκοσι συνευρέσεις αφιερώνουμε αυτό το πόνημα. Διαβάστε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να μεταπηδήσετε στην κατηγορία «Εγώ τελειώνω πάντα στο σεξ».

Περί κλειτοριδικού οργασμού

Ο κλειτοριδικός οργασμός είναι για τις περισσότερες γυναίκες λίγο-πολύ επιτεύξιμος. Η κλειτορίδα σας είναι το… σταυροδρόμι 8.000 νευρικών απολήξεων που, αν ανήκετε στην πλειοψηφία, ευθύνεται για τους περισσότερους οργασμούς σας. Δεν τίθεται το ερώτημα «πώς θα έρθω σε κλειτοριδικό οργασμό» -όλες οι γυναίκες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το ζητούμενο εδώ, είναι το αν είναι σε θέση ο καλός σας να σας ερεθίσει με αυτόν τον τρόπο.

Ένα είναι το κόλπο: εξηγήστε/ δείξτε/ καθοδηγήστε/ ζητήστε. Συνήθως οι άντρες φοβούνται να ασκήσουν την πίεση που χρειάζεται η κλειτορίδα για να ερεθιστεί. Ξεκαθαρίστε μια για πάντα το «πού» και το «με πόση πίεση». Δεν χρειάζεται να ανοίξετε ψιλή (και άβολη) κουβέντα, απλά δώστε του… χειροκίνητες οδηγίες «πιλοτάροντας» το χέρι ή το κεφάλι του.

Ψάχνοντας τον κολπικό οργασμό

Ο κολπικός οργασμός είναι, για πολλές γυναίκες, σαν τους εξωγήινους: δεν είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν, γιατί λίγοι, εκλεκτοί έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι λίγες γυναίκες καταφέρνουν να τελειώσουν κολπικά -αποκλειστικά κολπικά- σε συχνή βάση.

Ένα βήμα πιο κοντά στον κολπικό οργασμό, θα σας φέρει η κολπική διέγερση. Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί και χιλιάδες κουβέντες έχουν αφιερωθεί στην αναζήτηση του αιώνια ανεξερεύνητου σημείου G. Μπορεί όσοι ψάχνουν, να μην έχουν καταλήξει σε ακριβείς συντεταγμένες, ωστόσο η κοινή γνώμη συμφωνεί ότι το πιο «ευαίσθητο» σημείο του κόλπου βρίσκεται στα επάνω τοιχώματά του. Πλησιάστε το… όνειρο, ανιχνεύοντας και εξερευνώντας: σε ιεραποστολική στάση (που βοηθά στο να ερεθιστεί παράλληλα και η κλειτορίδα μέσω της τριβής) νιώστε άνετα να κουνήσετε τη λεκάνη σας και να ανασηκώσετε τα πόδια σας , ψάχνοντας την απολαυστικότερη γωνία.

Ο κομβικός ρόλος της εξάσκησης και του πειραματισμού

Συχνά, το μόνο που χρειάζεται είναι να «ξεκλειδώσετε». Αλλά για να ξεκλειδώσετε, υπάρχουν δύο προαπαιτούμενα: η μοναχική εξάσκηση και ο πειραματισμός. Ξεπεράστε τις ανούσιες αναστολές και εξερευνήστε με θάρρος τον εαυτό σας (τις σπάνιες φορές που θα τύχει να έχετε χρόνο και διάθεση ταυτόχρονα), για να ανακαλύψετε όσα δεν έχετε ακόμη ανακαλύψει.

Χαλαρώστε, ψηλαφήστε και νιώστε τις αντιδράσεις που σας προκαλεί το εκάστοτε άγγιγμα. “Αν θες να γίνει μια δουλειά καλά, καν’ την μόνη σου”, λέει ο σοφός λαός –που, μάλλον, δεν είχε αυτό ακριβώς στο μυαλό του.

Μην-το-σκέφτεστε!

Το κυνήγι του οργασμού μπορεί να γίνει αγωνιώδες, τόσο για μια γυναίκα, όσο και για τον εραστή της. Αν από την αρχή της σεξουαλικής πράξης στο μυαλό σας κυριαρχεί η σκέψη «Πώς/ Πότε θα έρθω σε οργασμό;», τότε πιθανότατα δεν θα χαλαρώσετε ποτέ αρκετά, ώστε να φτάσετε στην κορύφωση. Με λίγη διάθεση για πειραματισμό σε νέες στάσεις και πλήρη χαλάρωση, ο οργασμός θα έρθει μόνος του. Ή μάλλον, το είδος του ερεθισμού που σας προειδοποιεί ότι αν όλα πάνε καλά, σε λίγο θα τελειώσετε -αυτό θα έρθει μόνο του. Κι απ’ αυτό το σημείο κι έπειτα, είναι δική σας δουλειά να βρείτε τον ρυθμό σας και δική του να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, για να προλάβετε να κόψετε την κορδέλα του τερματισμού.

www.mama365.gr