Τοπικά

Ο Δ. Μπαρμπούνης σχετικά με το Βιολογικό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στις 25 Αυγούστου 2015 ο Πρόεδρος του συλλόγου Μπαρμπούνης Δημήτριος επισκέφθηκε τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου.

Στις εγκαταστάσεις υπήρχε ένας υπάλληλος όπου επέβλεπε τον χώρο καθώς και τον ηλεκτρονικό πίνακα λειτουργίας των εγκαταστάσεων. Κατά την ερώτηση για την ειδικότητα του, ήταν μηχανουργός. Ο πρόεδρος επισκέφτηκε τους αναδευτήρες όπου ήταν στις εγκαταστάσεις και τους αναδευτήρες, τα βαρέλια που επεξεργάζεται το λίμα. Ακόμα, το σημείο όπου γίνετε  η χλωρίωση και άλλα σημεία του βιολογικού καθαρισμού.

Το συμπέρασμα και από την συζήτηση αλλά και από αυτά που είδαμε είναι ότι ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες όπως οι αντλίες αερισμού οι οποίες χρήζουν συντήρησης. Επίσης διαπιστώσαμε ότι πρέπει να υπάρχει περισσότερη καθαριότητα  διότι όπως έχουμε ξαναπεί στο χώρο του βιολογικού πρέπει να βρίσκετε για τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, άτομο εξειδικευμένο και επιστημονικά καταρτισμένο σχετικά με το αντικείμενο και ο φύλακας να βρίσκετε 24ωρο και όχι μόνο μέχρι το μεσημέρι. Είδαμε ότι αδειάζουν βυτία του δήμου μας αλλά χωρίς ακόμα να υπάρχει το κουβούκλιο απόσμησης που έπρεπε για χρόνια να υπάρχει.

Τέλος, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, σαν σύλλογος θα κάνουμε αιφνιδιαστικούς ελέγχους στο βιολογικό μας καθώς θα θέλαμε  και μια επίσημη ενημέρωση από την ΔΕΥΑΔ και τους υπεύθυνούς της. Εμείς θα πιέζουμε όσο μπορούμε να διατηρείται σε καλά επίπεδα ο βιολογικός και ακόμα θα θέλαμε να μας κοινοποιούνται οι μετρήσεις σε συχνά διαστήματα