Τοπικά

Ιάσονας Φωτήλας: “Εξανεμίστηκαν οι θυσίες του ελληνικού λαού”

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνους Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας του Ποταμιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY και τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο αργά το βράδυ της Δευτέρας 24/8 για τις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Έγινε σωρεία λαθών από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επάξια διεκδικούν το ρεκόρ Γκίνες  δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BLUESKY και την εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ»  του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και υπεύθυνος Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας του Ποταμιού. Η χειρότερη όμως συνέπεια ήταν πως εκμηδενίστηκαν οι θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η πραγματική οικονομία κατακρημνίστηκε.

Οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πως σε περίπτωση εκλογής τους ξανά ως κυβέρνηση θα συνεργαστούν μόνο με τους ΑΝΕΛ δημιουργεί τουλάχιστον ερωτηματικά. Ποιος θα είναι άραγε ο ιδεολογικός μανδύας της συνεργασίας ενός αριστερού κόμματος με το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ τώρα που έχει εγκαταλειφθεί το αντιμνημονιακό περίβλημα; Η άποψη επιπλέον του πρώην Υπουργού Εσωτερικών κ.Βούτση πως σε περίπτωση μη εκλογής του Σύριζα ως πρώτο κόμμα δεν θα ψηφίζει τους μνημονιακούς νόμους ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής ανευθυνότητας.

Το Ποτάμι είναι ο εγγυητής της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και γι αυτό το λόγο ψήφισε ακόμα και μέτρα που δεν συμφωνούσε αλλά φέρουν την σφραγίδα του παραιτηθέντα πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.