Τοπικά

Δηλώσεις του Αθ. Νταβλούρου για τις πολιτικές εξελίξεις

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου είναι απόρροια του αδιεξόδου του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε αδιέξοδο της χώρας.

Ωστόσο, αυτή η νέα εκλογική αναμέτρηση δίνει στον ελληνικό λαό τη μεγάλη ευκαιρία να διορθώσει το λάθος που έκανε στις 25 Ιανουαρίου, εξαπατώμενος από αυτούς που του υποσχέθηκαν απαλλαγή από τα μνημόνια, για να του φορτώσουν στις πλάτες του ένα τρίτο και πιο φαρμακερό.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να δώσει την απάντηση που πρέπει σ’ αυτούς που τον κορόιδεψαν και του είπαν συνειδητά ψέματα για να του υφαρπάξουν την ψήφο.

Δεδομένου ότι οι επικείμενες εκλογές θα γίνουν με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης, επανειλημμένως έχω γίνει αποδέκτης του ερωτήματος αν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος.

Απευθυνόμενος στους συμπολίτες του, θέλω να επισημάνω με τον πλέον ξεκάθαρο και σαφή τρόπο ότι δεν τίθεται θέμα για τον εάν θα είμαι υποψήφιος. Η απάντηση για μένα είναι αυτονόητη.

Ο Θανάσης Νταβλούρος φυσικά και θα είναι υποψήφιος, στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα, από τη θέση που θα τον τάξει η Νέα Δημοκρατία, διότι ανέκαθεν προέτασσε το παραταξιακό συμφέρον έναντι του ατομικού, όπως και έβαζε μια ολόκληρη ζωή, και συνεχίζει να βάζει, το εθνικό συμφέρον υπεράνω όλων.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν προσεγγίζω με όρους επαγγελματισμού την πολιτική, δεν καίγομαι για αξιώματα και καρέκλες όπως ενδεχομένως άλλοι, που δεν δίστασαν να γίνουν ακόμη και ριψάσπιδες μπροστά στα δύσκολα.

Είναι αυτοί, οι ίδιοι, που τώρα ψήφισαν ένα μνημόνιο, πολύ σκληρότερο από αυτά που κατηγορούσαν εκ του ασφαλούς, με δριμείες επιθέσεις εναντίον μου και με χαρακτηρισμούς του τύπου «Γερμανοτσολιάς» και «προδότης».

Σήμερα, επιστρέφω ασμένως στους «κυρίους» αυτούς τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς, με την απαραίτητη υπενθύμιση προς το μέρος τους ότι ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.

Όλες και όλοι που ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία, μπορούμε να αισθανόμαστε πλέον πικρά δικαιωμένοι για την κατρακύλα της Ελλάδας και για το γκρέμισμα των θυσιών του ελληνικού λαού, από τους πολιτικούς απατεώνες του απερχόμενου ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Κατά συνέπεια, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε συντεταγμένα και τη μεγάλη εκλογική μάχη, όχι απλώς για τη νίκη και τη δικαίωση της τιμημένης παράταξης μας, αλλά για τη δικαίωση της πατρίδας μας.