Αθλητισμός

Basketball ΑCADEMY Group – Συνεργασία ΑΟ Δύμης 07- Αχαγιά 82

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών για τις τοπικές ομάδες μπάσκετ του ΑΟ Δύμης 07 και της Αχαγιάς 82. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας εξέδωσαν την κάτωθι ανακοίνωση. :  

Στα πλαίσια  της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης στεκόμαστε απέναντι στις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στις μέρες μας. Συνθέτουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να επιτύχουμε όχι μόνο την βελτίωση του παραγόμενου αθλητικού έργου της καλαθοσφαίρισης στον τόπο μας αλλά και να δώσουμε παράλληλα ένα έμπρακτο κοινωνικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα  κύριος στόχος αποτελεί η καλαθοσφαίριση της Δυτικής Αχαΐας να εκπροσωπηθεί στις εθνικές κατηγορίες. Προς αυτήν την κατεύθυνση αναλαμβάνει να προσπαθήσει και να μοχθήσει η ιστορική ομάδα της Α.Ο. Αχαγιάς ΄82.

Ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ’07 θέλοντας να υποστηρίξει ουσιαστικά αυτήν την προσπάθεια με τα μέσα που διαθέτει, αναλαμβάνει την διαχείριση  και την λειτουργία όλων των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής, συμμετέχοντας παράλληλα στις ανώτατες κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος.

Σκοπός  αποτελεί η διοίκηση της Α.Ο. Αχαγιάς 82 να  καταθέσει όλη της την ενέργεια  και συγκεντρωθεί απρόσκοπτα  στην φετινή δύσκολη πορεία, χωρίς ωστόσο να μειωθεί η ποιότητα της εργασίας που πραγματοποιείται στην νέα μας γενιά .

Με σοβαρότητα υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά οι διοικήσεις αξιοποιούν κάθε δυνατότητα και παρ όλη την αυτόνομη διοικητική λειτουργία τους,συγκροτούν το ισχυρό και δυναμικό Basketball ΑCADEMY Group της Δυτικής Αχαΐας.

Ο καταμερισμός των εργασιών, η εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η δυναμική σύνθεση της λειτουργίας, μας επιτρέπουν να αντικρίζουμε το μέλλον με ελπίδα. Το όραμα της αύξησης του καλαθοσφαιρικού ερείσματος στον τόπο μας ποιοτικά και ποσοτικά είναι πιο κοντά από ποτέ.

Καλούμε την τοπική κοινωνία να σταθεί δίπλα μας  έτσι ώστε να είμαστε όλοι μαζί σε αυτήν την νέα δυναμική  πορεία που χαράζουμε φέτος.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ  Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07

Δ.Σ. ΑΧΑΓΙΑΣ ‘82