Αθλητισμός

Στην Κύπρο ο Βασιλόγιαννης

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Αντρέας Βασιλόγιαννης.

Ο 24χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον Ερμή Αραδίππου και, όπως γνωστοποιήθηκε την Τεταρτη, υπέγραψε με τον σύλλογο συμβολαιο για δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ακραίο επιθετικό , Αντρέα Βασιλόγιαννη για 1+1 χρόνια και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ερμή.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση από πλευράς της ομάδας μας και σύμφωνα με την έως τώρα πορεία του δείχνει να έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή πορεία στο κυπριακό πρωτάθλημα και ειδικά στον Ερμή.

Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Δύμης στην Κάτω Αχαϊα, τον Μάϊο του 2007 πήρε μεταγραφή για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στις 31/10/2007 πραγματοποίησε το ντεμπούτο με τους ερυθρόλευκους, στον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Λάρισα. Τον Αύγουστο του 2010, δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε σε 22 ματς και σκόραρε τρία γκολ. Την επόμενη χρονιά, παραχωρήθηκε δανεικός, στον Απόλλωνα Λεμεσσού.

Συνέχισε έπειτα στη Γλυφάδα, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές. Το 2012, δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. Μετά τη λήξη του δανεισμού του από τους Φαίακες, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και λίγους μήνες αργότερα υπέγραψε στον Α.Ο. Χανίων όπου έκανε μια εξαιρετική χρονιά έχοντας την κανονική περίοδο 33 συμμετοχές, δύο γκολ και πέντε ασίστ. Το 2014 ο Ανδρέας αγωνίστηκε στον τελευταίο του σταθμό στην Ελλάδα ΠΑΣ Λαμία».