Τοπικά

ΛΕΜΟΚΑ : “κυκλοφόρησε” συλλεκτικό γραμματόσημο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το westcity.gr βρέθηκε στα γραφεία της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Κάτω Αχαΐας (ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α.), αφορμή τα πέντε χρόνια από την ίδρυση της.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους κ.κ Κώστα Παυλίδη και Σπύρο Ταρνάρη,  για την πορεία της λέσχης όλα αυτά τα χρόνια.

Η ΛΕ.ΜΟ.Κ.Α. είναι στάση ζωής μας ανέφερε ο Κώστας Παυλίδης. Με προσωπικές θυσίες όλα τα μέλη της Λέσχης όχι μόνο καταφέρνουν να συντηρούν απλά τη λέσχη , αλλά και να παράγουν έργο. Με τα ταξίδια που συχνά διοργανώνονται από τη λέσχη δημιουργούνται δεσμοί με άλλες λέσχες και πόλεις και ενισχύεται η προβολή της Δυτικής Αχαΐας, τόνισε ο Σπύρος Ταρνάρης. Όλοι θυμόμαστε πρόσφατα την συγκέντρωση του ΒΜW club που έγινε στην πλατεία Δημοκρατίας.

Με τα πέντε χρόνια “ζωής” της Λέσχης , δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, συλλεκτικά και σε περιορισμένο αριθμό γραμματόσημα. Ηδη έχουν δοθεί ολόκληρα φύλλα σε Κάτω Αχαΐα και Πάτρα, ενώ όσοι θέλουν να αποκτήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης (κλικ εδώ).

Τέλος έχει ήδη οργανωθεί το επόμενο ταξίδι διάρκειας 10 ημερών με αναχώρηση την Παρασκευή 26 Ιουνίου και προορισμό τις Γαλλικές Αλπεις και την Ιταλο-γαλλική Ριβιέρα. !

lemoka-westcity-2