Lifestyle

Ο Ν. Οικονομόπουλος δέχεται σωρεία ερωτήσεων για την… πίστη του!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

O Nίκος Οικονομόπουλος μίλησε τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την κρίση, τις εξελίξεις αλλά και την πίστη του στο θεό.

Για το πόσο τον έχει επηρεάσει η κρίση είπε: «Όλοι έχουμε άγχος για το αύριο. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τέτοιες διαδικασίες και να ρωτάμε τον καθένα πόσα βγάζει και τι κάνει. Και η δικιά μας η δουλειά περνάει μια κρίση, αλλά δεν θα σταθώ σε μένα γιατί δεν αφορά τον κόσμο τι κάνει ο Οικονομόπουλος. Εμένα με αφορά όμως τι κάνει ο κόσμος, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που έρχεται να με δει, να περάσει καλά και να πληρώσει»

Όταν ρωτήθηκε για την πολιτική, είπε: «Αν με ρωτήσεις αν είμαι πολιτικοποιημένος, είμαι όσο πρέπει, όσο πρέπει να είναι ο κάθε άνθρωπος ώστε να έχει άποψη».

Η ερώτηση όμως που εξόργισε τον τραγουδιστή αφορούσε την πίστη του στο θεό και φανερά εκνευρισμένος απάντησε: «Θα το ξαναπώ, αφού θέλετε να το ξαναπώ… Αυτό δεν θέλετε; Ναι, πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και θα το λέω κάθε μέρα και θα ευχηθώ σε πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν στην εκκλησία. Είναι κακό; Ωραία, πείτε το λοιπόν αφού δεν είναι κακό»!