Δεν πετάμε τίποτα! Ιδού μερικές ”γευστικές” ιδέες για να μετατρέψεις σε γευστικότατα πιάτα το φαγητό που περίσσεψε από το τραπέζι της Λαμπρής.
Κάνουν θαύματα γευστικά
Καταρχήν, αν βάλεις τα αβγουλάκια σου στο ψυγείο, θα διατηρηθούν για πολύ περισσότερο! Ακόμη όμως κι αν περισσέψουν, για να μη χαλάσουν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις γευστικότατα εδέσματα.
Φτιάχνεις γρήγορα και γευστικότατα σνακ
Με μια μόλις μικρή παραλαγή μπορείς να φας το αρνάκι ή το κατσικάκι της προηγούμενης ημέρας, σαν να είναι ένα εντελώς διαφορετικό πιάτο.
Με μικρές παραλλαγές γίνεται απολαυστικό
Το ψωμάκι που περίσσεψε, ακόμη κι αν έχει ξεραθεί ελαφρώς μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.
Υπάρχει λύση κι εδώ
Τρώγεται με παραλλαγές
Βρασμένα λαχανικά: Αντί να τα πετάξεις, ανάμειξέ τα με λίγο κρεμμύδι ή πράσο και κάνε μια γευστική σουπίτσα που μπορείς να καταναλώσεις ζεστή ή χλιαρή.
Ρύζι βρασμένο: Πρόσθεσε μυρωδικά και δώσε του άρωμα εξωτικό, φτιάξε σαλτσούλα, πρόσθεσε τυρί και κατανάλωσέ το. Εναλλακτικά βάλε το σε σαλάτες με λαχανικά και αυγά ή συνόδεψε το φαγητό της έπόμενης ημέρας με αυτό.
Και αυτή την εβδομάδα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των περιφερειακών διαγνωστικών εργαστηρίων ως αντίδραση στις υπέρογκες αυτόματες επιστροφές (clawback και rebate). … Διάβασε περισσότερα
Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον ομώνυμο Ναό, της Κοινότητας Μύρτου. Μετά από την… Διάβασε περισσότερα
Καθαρίζει σιγά σιγά η χώρα μας από τις αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης και σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται κακοκαιρία… Διάβασε περισσότερα
Οκτώ δράστες ενδοοικογενειακής βίας έχουν κλειστεί στις φυλακές Κορυδαλλού το τελευταίο 20ήμερο επί ενός συνόλου περίπου 600 – 800 συλλήψεων… Διάβασε περισσότερα
"Έφυγε" ξαφνικά από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας Ανδρέας Ρηγόπουλος, ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου. Ο… Διάβασε περισσότερα
Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2024, μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας, καθώς οι… Διάβασε περισσότερα
This website uses cookies.