Αθλητισμός

Δημήτρης Μαντάς: «Έτοιμη η Δύμη για τα play off»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Από την περασμένη Τετάρτη η κανονική διάρκεια της σεζόν της Α2 ΕΣΚΑΗ τελείωσε για τον Α.Ο. Δύμης και πλέον περιμένει δυο ακόμα ματς για να ολοκληρωθεί η τετράδα με τις ομάδες που θα συμπληρώσουν την 4αδα.

Ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαντάς μίλησε στο www.westcity.gr για την πορεία αυτή αλλά βεβαίως και το κατά πόσο είναι έτοιμη η Δύμη για την πρόκληση της ανόδου.

-Η είσοδος στα play off είναι η επισφράγιση της επιτυχίας των κόπων όλης της σεζόν ή η Δύμη θα ζητήσει το κάτι παραπάνω;

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς θα κυνηγήσουμε το καλύτερο στα play off και πιστεύω θα τα καταφέρουμε γιατί γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από την τεχνική ηγεσία και από όλα τα παιδιά, μαζί με την διοίκηση.

Σίγουρα, η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη αλλά χωρίς να κρυβόμαστε εδώ που φτάσαμε θέλουμε και την άνοδο αν έρθει.

-Ποιος πιστεύεις είναι το φαβορί για την άνοδο… βεβαίως εκτός της ομάδας σου…

Πιστεύω αν παίξουμε με τον Προμηθέα ή την Παραλία, έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλιώς αν όχι πιστεύω ο Προμηθέας έχει επίσης το προβάδισμα.

Ωστόσο στα play off γίνονται εντελώς διαφορετικά παιχνίδια αλλά με την εικόνα των ομάδων που βλέπουμε ως τώρα… μπορούμε να πούμε κάποια προγνωστικά.

-Η Δύμη είναι έτοιμη γι αυτά τα παιχνίδια…;

Εννοείτε! Ευτυχώς έχουν λυθεί τα προβλήματα τραματισμών απ΄όλα τα παιδιά και προετοιμαζόμαστε κάθε μέρα γι’ αυτά τα ματς!