Ελλάδα

Νέα αποκάλυψη για Κατρούγκαλο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Το κουβάρι των αποκαλύψεων για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργο Κατρούγκαλο καλά κρατεί με το συγκρότημα του Βήματος να επιμένει στα στοιχεία που δίνει για τον ρόλο του.

Η νέα αποκάλυψη για τον Γιώργο Κατρούγκαλο έγινε και πάλι από τον δημοσιογράφο του Βήματος, Βασίλη Χιώτη, το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του, στον «Βήμα FM».

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ανέφερε πως έχει στη διάθεσή του και άλλα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ήταν σύμβουλος στο υπουργείο Παιδείας το 2012. Για να προσθέσει πως την ίδια περίοδο ο κ. Κατρούγκαλος ήταν και δικηγόρος των ιδιοκτητών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων που ζητούσαν αλλαγές σε νόμο που τους αφορούσε.

Ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε περισσότερα στοιχεία, αλλά είπε πως θα υπάρξει συνέχεια και πως υπάρχει υλικό και για νέα ρεπορτάζ…

Νωρίτερα εξηγούσε πώς συγκρατήθηκε και δεν εξερράγη όταν ο αναπληρωτήςυπουργός τον αποκάλεσε «ελεεινό υποκείμενο» κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής τους στην πρωινή εκπομπή του Mega το Σαββατοκύριακο.