Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

ΔΙΩΝΗ: Βράβευση για την Πατρινή ζυθοποιία

Διώνη
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

H καλύτερη Ελληνική Μικροζυθοποιία, είναι στην Πάτρα. 2 Βραβεία για την Πατραϊκή Ζυθοποιία και την μπίρα Διώνη.

 Η Πατραϊκή Ζυθοποιία απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία 2nd BeerBarTender Awards, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της μπίρας Διώνη στην ελληνική αγορά:

Βραβείο Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης Ελληνικής Μπίρας και βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Μικροζυθοποιίας για το 2014! Τα αποτελέσματα βγήκαν μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία των 2nd BeerBarTender Awards και τα βραβεία αποδόθηκαν στους νικητές στις 28 Φεβρουαρίου 2015 στην επιτυχημένη εκδήλωση του BeerBarTender στην Αθήνα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Διώνη Pilsner ξεχώρισε με την προσωπικότητά της ανάμεσα σε 14 νέες ελληνικές μπίρες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το χρυσαφί της χρώμα, ο πλούσιος αφρός της, η φρέσκια, δροσιστική και γεμάτη γεύση της με την χαρακτηριστική πικράδα, της έδωσαν την πρωτιά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, τον Ιούνιο του 2014.

Οι εξαίσιες βύνες και ποικιλίες λυκίσκου, η παραδοσιακή τέχνη ζυθοποίησης της Πατραϊκής Ζυθοποιίας και το μεράκι δημιούργησαν την Διώνη, μια γνήσια μπίρα Pils, που οι καταναλωτές ξεχώρισαν και εκτίμησαν με την ψήφο τους αναδεικύοντάς την ως την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική μπίρα της περσινής χρονιάς.

H Πατραϊκή Ζυθοποιία απέσπασε και το βραβείο καλύτερης ελληνικής μικροζυθοποιίας αποδεικνύοντας πως η φιλοσοφία και το μεράκι των ανθρώπων της για παραγωγή παραδοσιακών στυλ μπίρας με ποιότητα, όπως είναι η Διώνη, εκτιμήθηκε και αναδείχθηκε από τους καταναλωτές.

Η Πατραϊκή Ζυθοποιία ξεπέρασε όλα τα προγνωστικά αλλά και τα φαβορί που ήταν υποψήφια για το συγκεκριμένο βραβείο και έκανε την έκπληξη έχοντας στα χέρια της ένα δυνατό «χαρτί», την μπίρα Διώνη.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας ψήφισαν και μας ανέδειξαν στην κορυφή και θα συνεχίσουμε το όραμά μας με το ίδιο πάθος και «δίψα» για τα καλύτερα!

Η Πάτρα έχει την δική της μπίρα και η μπίρα της έχει ταυτότητα: «ΔΙΩΝΗ»!