Αθλητισμός

Με επιτυχία ο αγώνας παλαιμάχων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ της ΑΕΚ και των Παλαιμάχων της Δυτικής Αχαΐας, που εγινε στο στάδιο της Κάτω Αχαΐας τους.

Για την ιστορία το ματς τελείωσε με σκορ 2-2. Από την ΑΕΚ σκόραρε ο Γεωργιάδης σημείωσε και τα δύο γκολ για τους Παλαιμάχους της Δυτικής Αχαΐας, ο Λοτσάρης πέτυχε το γκολ, ενώ το δεύτερο ήταν αυτογκόλ!

Προηγήθηκαν ομιλίες όπως του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου ο οποίος παραβρέθηκε τιμώντας τον ιερό σκοπό του αγώνα, που είναι η ενίσχυση της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στην Κάτω Αχαΐα.

Ο ναός καταστράφηκε ολοσχερώς από τον σεισμό του Ιουνίου του 2008. Ο Μητροπολίτης εξήρε την πρωτοβουλία του δήμου και συγκεκριμένα του προέδρου του ΟΤΑΔ Ξενοφώντα Μπαχρά να γίνει αυτός ο αγώνας προκειμένου να διατεθούν τα χρήματα για τον ιερό αυτό σκοπό.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου. Ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφών Μπαχράς, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του, όλους όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκλησή.

Βραβεύτηκαν από την πλευρά των Παλαιμάχων της ΑΕΚ, οι Σεραφίδης, Γεωργιάδης και Μπατίστα. Ο Μαυρίκης από τη δυτική Αχαΐα, ενώ ο Νεστωρίδης βράβευσε τον πρόεδρο του ΟΤΑΔ Ξ. Μπαχρά για την πρωτοβουλία του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.