Τοπικά

Δ. Γκοτσούλιας: Δήμαρχε αυτός ο δρόμος που διαλέξατε είναι μοναχικός και δεν οδηγεί πουθενά

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων – Νέοι Ορίζοντες , σχετικά με το θέμα του Συμπαραστάτη και άλλα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το Δήμο.

“Αγαπητοί συμπολίτες η παράταξη μας γνήσια εκπρόσωπος της κοινωνίας και σεβόμενη απολύτως τους θεσμούς και τους Δημοκρατικούς κανόνες ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να προχωρήσει στην ανάδειξη του Συμπαραστάτη του Δημότη μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες να εκλέξει τους αποτυχημένους δημοτικούς της συμβούλους.

Ο Δήμαρχος μάλιστα ενημέρωσε ότι θα γίνει μια συνάντηση για τα πολύ σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων την οποία ακόμη περιμένουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε μια περίοδο που η κοινωνία απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τους Δημοτικούς άρχοντες σε μια περίοδο που επιβάλουν οι συνθήκες να σταματήσουμε να λειτουργούμε με νοοτροπίες και πρακτικές του παρελθόντος να συνθέσουμε και να πάμε ένα βήμα παρακάτω τον Δήμο μας η Δημοτική αρχή παραμένει κολλημένη σε τέλμα και ανυποληψία δείχνοντας το ακριβώς αντίθετο απ αυτό που χρειάζεται ο τόπος.

Δήμαρχε τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να κάνουμε πράξη την ανάδειξη του συμπαραστάτη του δημότη και να δώσουμε πίσω στον πολίτη αυτά που με την ψήφο του μας ζήτησε να κάνουμε πράξη δηλαδή την διαφάνεια τον έλεγχο την εξυπηρέτηση του δημότη???

Δήμαρχε έχετε αντιληφθεί ότι οι κλειστοφοβικές πρακτικές που ακολουθείται απομονώνουν και σας από τον δημότη αλλά το κυριότερο τον δημότη από την Δημοτική αρχή η οποία οφείλει να τον ακούει???????????

Δήμαρχε αυτός ο δρόμος που διαλέξατε είναι μοναχικός και δεν οδηγεί πουθενά είναι αδιέξοδος, σας καλούμε έστω και τώρα να δείξετε στον κόσμο οτι τουλάχιστον κάποια απ αυτά που είπατε προεκλογικά τα πιστεύεται.!!!!!!!!!!!!!!!