Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων….περί τοποθέτησης των προϊσταμένων

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αφορμή την ανακοίνωση του Δημάρχου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχετικά με την τοποθέτηση των προϊσταμένων στα τμήματα διαφόρων υπηρεσιών του Δήμου έχουμε να κάνουμε τα εξής σχόλια: 

Γράφεται στην ανακοίνωση ότι στην εκδήλωσή που έγινε παρόντων των εργαζομένων συμμετείχαν και οι αιρετοί του Δήμου, κάτι που είναι ψευδές και ανυπόστατο, εκτός και αν εννοείτε τους συμβούλους της δημοτικής πλειοψηφίας, αλλά αιρετοί είναι και αυτοί που εκλέγονται με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις το αγνοείται????

Δήμαρχε φυσικά οι τοποθετήσεις είναι προνόμιο σας και αυτονόητη και η ευθύνη σας για τις επιλογές σας όταν μάλιστα αυτές αφορούν την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας δεν είναι όμως απαράδεκτο να ενημερώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι από τον τύπο???

Σε μια περίοδο που ο ίδιος επικαλείσθε κρίσης,που συχνά και μονότονα αναφέρεστε ότι πρέπει ν’ αλλάξουμε άλλα στην πράξη τίποτε απολύτως δεν κάνετε μήπως θα έλεγα εγώ ότι έπρεπε να γίνει μια έστω συνεδρίαση να πούμε τις απόψεις μας και εσείς αξιολογώντας να πράξετε αναλόγως ??????

Προφανώς την συναίνεση την οποία ζητάτε από τους επικεφαλής των παρατάξεων πρέπει ν’ αποτελεί τον κανόνα στις ενέργειες σας και όχι εξαίρεση όπως μέχρι σήμερα κάνετε!!!!!