Συστατικά (4 άτομα)
- 350 γρ. Hellmann’s Mουστάρδα Απαλή
- 150 γρ. Μαγιονέζα Hellmann’s Real
- 120 γρ. καρότο τριμμένο (στο ψιλό σημείο του τρίφτη)
- 3 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- ½ κουταλάκι γλυκού κάρι σκόνη
- ½ κουταλάκι γλυκού γλυκιά πάπρικα
- ½ κουταλάκι γλυκού κίμινο τριμμένο
- Λίγο πιπέρι άσπρο- Ανάλογο αλάτι
- ½ ποτήρι του νερό χυμό πορτοκάλι καρότο
- ½ φλυτζάνι τσαγιού φρέσκο γάλα
-
Τρόπος παρασκευής:
- 1- Καθαρίστε τα καρότι και τρίψτε τα στο ψιλό μέρος του τρίφτη.
- 2- Ψιλοκόψτε τον άνιθο.3- Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- 3- Σε ένα μπολ ρίξτε όλα τα υλικά έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
- 4- Αφήστε το στο ψυγείο στη συντήρηση.