Φόρεσε τα πιο σέξι δαντελωτά σου εσώρουχα. Ενώ βρίσκεστε έξω, άφησέ τον να ρίξει μια πολύ γρήγορη ματιά στην τιράντα του σουτιέν σου ή στο σημείο όπου ενώνονται οι ζαρτιέρες με τις κάλτσες σου. Έτσι, για το ζέσταμα.
Στρίμωξέ τον σε μια σκοτεινή γωνιά του πάρτι ή του μπαρ και κάν’ του μια αστραπιαία επίθεση. Μιλάμε για στρίμωγμα στον τοίχο, παθιασμένο φιλί και χέρια που τραβάνε ελαφρώς τα μαλλιά του.
Φρόντισε να βάλεις μερικές καραμέλες με γεύση μέντας στην τσάντα σου πριν φύγεις από το σπίτι. Πιπίλησε μία από αυτές πριν πιπιλήσεις τα χείλη του.

Μπορεί εκείνος να μην έχει ιδέα για όσα θέλεις να κάνεις όταν επιστρέψετε σπίτι, αλλά εσύ μπορείς να τον βάλεις στο κλίμα. Χάιδεψε με τα δάχτυλά σου το λαιμό του, το δέρμα μέσα από τα κουμπιά του πουκαμίσου του, τα οστά της λεκάνης μέσα από το παντελόνι του. Και όλα αυτά ενώ του χαμογελάς με νόημα (πού θα πάει, θα το πιάσει).- Όταν μπείτε στο σπίτι, άφησε τα φωτά σβηστά καθώς προχωράτε προς την κρεβατοκάμαρα.Αν δεν βλέπεις τον άλλο, μπορείς να του πεις και να του κάνεις πράγματα τα οποία ντρέπεσαι να πειςκαι να κάνεις στο φως της ημέρας.

Το τραπέζι της κουζίνας δεν είναι μόνο για το πρωινό σας. Είναι και για σεξ μετά τα μεσάνυχτα. Άσε που θα έχετε τα καλύτερα flashbacks την ώρα που τρώτε τοστ το πρωί.

Λίγο πριν τελειώσετε και οι δύο, ελαττώστε ταχύτητα. Η σεξουαλική ένταση έχει χτιστεί μεταξύ σας όλο το βράδυ. Έτσι, αν καθυστερήσετε λίγο, ο οργασμός θα είναι ακόμα πιο έντονος. Για να καταλάβεις, εκεί που βρίσκεστε στο 9, κατεβάστε το στο 6. Και επαναλάβετε. Για όσο αντέξετε.