Like

Η δίαιτα του fashion girl

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Όχι στον φραπουτσίνο
Μπορεί να μην συγκρίνεται με τίποτα άλλο το πρωινό ξύπνημα με ένα κρεμώδη, γλυκό frappucino. Αν όμως ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κιλά που χάσαμε το καλοκαίρι, θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση: ο frappucino πρέπει να βγει από το παιχνίδι και στη θέση του να μπουν ροφήματα χαμηλότερης θερμιδικής αξίας, όπως ο espresso και ο καφές φίλτρου (φυσικά, χωρίς ζάχαρη και ιδανικότερα με γάλα αμυγδάλου).
Πρωινό σαν τα supermodel
Aς πάρουμε παράδειγμα τη Ζιζέλ, την πρέσβειρα της υγιεινής διατροφής και το «The Body» των 00s:«Ξεκινάω την ημέρα μου με ένα φρέσκο χυμό λεμονιού για να καθαρίσω το σώμα μου από όλες τις τοξίνες. Μετά από αυτό πίνω έναν αναζωογονητικό χυμό σιταρόχορτου ή ένα smoothie με βιολογικά φρούτα».
Συχνά και μικρά γεύματα
Δεν είναι λίγες οι φορές που fashionistas και supermodels έχουν παραδεχτεί πως ναι, τρώνε ανά 2-3 ώρες ό,τι θέλουν. Ναι, ό,τι θέλουν χωρίς να υπάρξει αντίκτυπος στη ζυγαριά. Το μυστικό τους; Οι μικρές μερίδες. Για αυτό μακριά από τα Big Mac και τα υπερ-χορταστικά πιάτα των fast food.
Γίνετε δημιουργός σάντουιτς
To ψωμί μάλλον δεν είναι καλή ιδέα. Αντ’αυτού, οι τραγανές ριζογκοφρέτες με ντομάτα, τυρί cottage και μαύρο πιπέρι είναι το τέλειο υποκατάστατο μίας απολαυστικής μεν λιπαρής δε μπαγκέτας με αλλαντικά και σος.
Υδατάνθρακες, οι καλύτεροί μας φίλοι
Ζυμαρικά ολικής άλεσης, ψάρι ατμού με βραστά λαχανικά ή τάκος με γαρίδες και tortillas σιταριού είναι το ιδανικό μεσημεριανό για εκείνες που λατρεύουν να πειραματίζονται με τις γεύσεις αλλά προσέχουν τη διατροφή τους.
Snack με φαντασία
Εκτός από τα στικ καρότου και το γιαούρτι υπάρχουν και άλλα εξίσου ωφέλιμα και χορταστικά σνακ όπως μπάρες με βρώμη, pita chips με χούμους, βατόμουρα και cocktail αποξηραμένων φρούτων.
Αλκοόλ: Απομυθοποίηση τώρα
Δεν νοείται fashion girl χωρίς ένα fancy ποτό ανά χείρας στα after-party των σχεδιαστών. Οι fashionistas προτείνουν Johnny Walker Black με σόδα και λευκό ή κόκκινο ημίγλυκο κρασί.
Κανένα φαγητό δεν απαγορεύεται
Ναι, μάλιστα. Πατατάκια, πατάτες τηγανιτές με μαγιονέζα, σοκολατένια μπισκότα και ζαχαρούχα milkshake είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα σύμφωνα με τη φωτογράφο και socialite Natalie Joos. Cheers to that!