Αθλητισμός

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ – EΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 5-0 

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δεν βρήκε καμία αντίσταση η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας για την 5η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος που συνέτριψε με το βαρύ 5-0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Ηλείας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13′ ΓΚΟΛ! Φάουλ του Αθανασακόπουλο η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλόφωνος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

15′ ΓΚΟΛ! Ο Αθανασακόπουλος με όμορφο σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

50′ ΓΚΟΛ! Κόρνερ του Αθανασακόπουλου και ο Μαχαίρας εκμεταλλεύεται τις κόντρες που έγιναν μέσα στην περιοχή και με πλασέ κάνει το 3-0.

65′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ του Ντίνου μέσα από την μεγάλη περιοχή και 4-0.

68′ ΓΚΟΛ! Ο Μασούρας πραγματοποιεί την σέντρα από τ’ αριστερά με τον Νικολακόπουλος να κάνει το πλασέ στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του Βλάχου διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

ΑΧΑΪΑ (Φ. Σχοινάς): Πέτρου, Σπηλιωτόπουλος, Χριστόπουλος (36′ λ.τ. Νικολόπουλος), Δαυλάς, Μαχαίρας, Ράμα (56′ λ.τ Νικολακόπουλος), Λιάτος (52′ Παπαγεωργίου), Καλόφωνος, Ντίνος, Αθανασακόπουλος, Μασούρας

ΗΛΕΙΑ (Α. Χρυσανθακόπουλος): Βλάχος, Καρλέτσης (28′ Αβράμης, 58′ λ.τ Δρακόπουλος) Γ. Βασιλακόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Β. Βασιλακόπουλος, Παπαλάμπρος (49′ Λούρμπας), Παναγόπουλος, Κάρδαρης, Πιλαρινός, Κοσκόρης