Αθλητισμός

Έξαλλοι στο Λιμνοχώρι!!!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο βαθμός που πήρε στο Ντα Λουζ το Λιμνοχώρι απέναντι στο Πάτραι με το τελικό 1-1, σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του Λιμνοχωρίου.

Οι πράσινοι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο και φέτος έχουν κάνει ζημιές και μια εξαιρετική πορεία… ωστόσο, στο τελευταίο παιχνίδι με το Πάτραι, και όλα όσα διαβάζουν… πραγματικά τους έχει προκαλέσει μεγάλο θυμό.

Όπως αναφέρουν σε δημοσιεύσεις τους στο facebook οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, είναι έξαλλοι με δημοσιεύματα, που εμφανίζουν… άδικο το τελικό 1-1 με το Πάτραι καθώς οι γηπεδούχοι ήσαν καλύτεροι και όπως αναφέρουν ο διαιτητής δεν ήταν ακριβοδίκαιος!

Μάλιστα, αυτή είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, καθώς από το Λιμνοχώρι δηλώνουν πως στο τέλος του αγώνα, και ενώ υπήρξε είσοδος των φιλάθλων του Πάτραι στον αγωνιστικό χώρο και την «έπεσαν» στον διαιτητή, ο οποίος δεν ανέφερε το παραμικρό στο φύλλο αγώνα, θεωρούν πως το Λιμνοχώρι… ζημιώθηκε!!!

Από εκεί και πέρα, τονίζουν πως και καλό ποδόσφαιρο έπαιξαν και χαμένες ευκαιρίες είχαν για το κάτι παραπάνω. Οπωσδήποτε, δίκαιη η… έκρηξη των ανθρώπων του Λιμνοχωρίου, που απλώς θέλουν να παίρνουν ότι αξίζουν μέσα στο γήπεδο.