Like

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/10;

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 
Με τη Σελήνη από το μεσημέρι στον γήινο και ερωτικό Ταύρο στο επίκεντρο θα βρεθεί ό,τι σχετίζεται με σχέσεις, απολαύσεις αλλά και οικονομικά θέματα.

~Σελήνη στον Κριό κενή πορείας~

Να είσαι σε ετοιμότητα! Στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου – Σεληνιακής Έκλειψης η σημερινή μέρα ξεκινά με αυξανόμενη ορμή και επιταχυνόμενους ρυθμούς. Ως στις 14:23 η Σελήνη στον Κριό θα είναι κενή πορείας, δείχνοντας ότι εν μέσω ενός ράλι εξελίξεων, ευνοείται να κανείς οτιδήποτε θα σε βρει έτοιμο και προετοιμασμένο. Ιδιαίτερα, όσον αφορά πρόσφατες επιδιώξεις σου, μια νέα αρχή ή την ερωτική σου ζωή… να είσαι σε θέση μάχης!

~Σελήνη στον Ταύρο στις 14:23~

Ευχαρίστηση, έρωτας και ικανοποίηση! Με τη Σελήνη από το μεσημέρι στον γήινο και ερωτικό Ταύρο στο επίκεντρο θα βρεθεί ό,τι σχετίζεται με σχέσεις, απολαύσεις αλλά και οικονομικά θέματα. Σε θέματα ομορφιάς και τέχνης ίσως φανείς πιο δεκτικός ενώ το κλίμα θα είναι θετικό για να ασχοληθείς με οτιδήποτε θέλει υπομονή και αφοσίωση. Από αισθηματικής πλευράς, είναι μια ιδανική μέρα για να δημιουργήσεις ερωτική ατμόσφαιρα, να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο και να κάνεις οτιδήποτε διατηρεί την ερωτική επιθυμία στη σχέση σου ζωντανή.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης των τελευταίων ημερών ή ΤαύροςΠαρθένοςΑιγόκερως του α’ δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα, αν αφιερώσεις χρόνο για να κάνεις οτι σε κάνει να νιώθεις πως η ζωή είναι ωραία!