Τοπικά

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον 19χρονο – Σήμερα στις 4.30 η κηδεία του

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την είδηση του θανάτου του 19χρονου δεκανέα Φώτη Ανδρικόπουλου που έχασε την ζωή του, ενώ υπηρετούσε την πατρίδα, στον Βόλο.

Ο νεαρός ήταν να βγει σε άδεια απολύσεως στις 20 Οκτωβρίου έχοντας ολοκληρώσει μία ιδιαίτερα σκληρή στρατιωτική θητεία στο σώμα των πεζοναυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο υπολοχαγός του πρότεινε να βγει σε άδεια απολύσεως.

Ωστόσο αυτός το αρνήθηκε. Αντίθετα δέχτηκε να πάει να συμμετάσχει στην μοιραία άσκηση που του κόστισε την ζωή, την στιγμή που οι ανώτεροι του είχαν πει ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος. Ο ίδιος γιος του αξιωματικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, Κώστα Ανδρικόπουλου, μέλος πολύτεκνης οικογένειας θα μπορούσε να εκτίσει θητεία 6 μηνών.

Θέλησε όμως να την επεκτείνει στους 9 μήνες προκειμένου να πάρει μόρια για να γίνει Ειδικός Φρουρός. Από τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στην Πάτρα και τον θρήνο τους φίλους του, αλλά και στους δυστυχείς δικούς του ανθρώπους.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να μεταφερθεί  με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, σήμερα στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα η σορός του αδικοχαμένου νέου.

Η κηδεία του Φώτη Ανδρικόπουλου θα γίνει στις 4.30 το απόγευμα στο Πετρωτό από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.