Τοπικά

Γκοτσούλιας : “Μας έχουν βρει μπόσικους…” – Δείτε τι έγινε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ενημέρωση εκτός ημερησίας διάταξης για το θέμα της Πατρών – Πύργου ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Κουνάβης. Ο κ. Κουνάβης είπε η εβδομάδα που πέρασε είχε πολλές εξελίξεις σε ότι αφορά τη δημοπράτηση, τις δηλώσεις και τις δεσμεύσεις Χρυσοχοΐδη και ζήτησε από τον δήμαρχο να ενημερώσει επαρκώς το σώμα.

Ο δήμαρχος απάντησε στον κ. Κουνάβη, αναφερόμενος σε όλο το ιστορικό των συναντήσεων με τον υπουργό υποδομών τόσο στον Πύργο, όπου ανακοινώθηκε η δημοπράτηση όσο και στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας, σημειώνοντας ότι είναι μεγάλο κέρδος για την περιοχή η ακύρωση των διοδίων ενώ πρόσθεσε ότι η δυτική Αχαΐα ποτέ δεν θα σταματήσει να είναι διεκδικητική προκειμένου να προστατεύσει τους πολίτες και το συμφέρον τους.

Το θέμα της Ολυμπίας οδού, όπως ήταν φυσικό, ερέθισε το συμβούλιο ενώ το λόγο για το ίδιο θέμα πήρε και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Διονύσης Γκοτσούλιας.

«Εγώ θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά. Επικράτησε πάλι το λόμπι της Ηλείας. Οι ευθύνες σε ότι αφορά τη χάραξη της νέας εθνικής οδού, ανήκουν στη δημοτική αρχή της Πάτρας και στον πρώην δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα και τώρα έρχεται ο υπουργός να μας πει ότι το έργο δημοπρατείται. Μας έχουν βρει μπόσικους και μας κοροϊδεύουν. Η Αχαΐα συνέχεια τρώει στραπάτσα», τόνισε ο κ. Γκοτσούλιας προσθέτοντας ότι «ο δήμαρχος στη συνάντηση με τον υπουργό ήταν πολύ ευγενικός ενώ θα έπρεπε να ήταν πιο πιεστικός». 

Παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Θανόπουλος, τονίζοντας ότι πίσω από τους αγώνες που πρέπει να είναι συνεχείς πρέπει να βρίσκεται σύσσωμη η κοινωνία.