Συνταγή της Σιόνι Ζαφειρακοπούλου
Υλικά:
1 κιλό φτερούγες
1 κουταλάκι Σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι Ξερή ρίγανη
1 κουταλάκι Σκόνη κακάο
5 κουταλιές Ελαιόλαδο
2 κουταλιές Σάλτσα σόγιας
Αλάτι: όσο σας αρέσει
Οδηγίες:
1. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά σε ένα δοχείο. Προσθέτετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα ανακατεύεται καλά. Σκεπάζεται και τοποθετείται στο ψυγείο όλη νύχτα ή για 12 ώρες.
2. Την επομένη προθερμαίνετε τον φούρνο στο δυνατό και στο γκριλ. Ψήνετε το κοτόπουλο γυρίζοντας το για να ψηθεί και να ροδίσει ολόγυρα και αλείφοντας το με τη μαρινάδα, 40 περίπου λεπτά.
3. Σερβίρετε το κοτόπουλο πολύ ζεστό.
Η Παραλία Βραχνείκων καλωσορίζει για μία ακόμα χρονιά το κατάστημα εστίασης PIZZA 44, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για… Διάβασε περισσότερα
Το Aloha Beach Bar – Παραλία Κάτω Αχαΐας Αναζητά άτομα για τη θέση του/της barista (απαραίτητη η προϋπηρεσία) και άτομα… Διάβασε περισσότερα
Αναλυτικά αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Τάκης Παπαδόπουλος : Κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024, το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Σχολεία… Διάβασε περισσότερα
Οι φορολογούμενοι που έχουν υπαχθεί στον εναλλακτικό τρόπο φορολόγησης για το εισόδημα τους που προκύπτει στην αλλοδαπή, καταβάλλουν ετησίως αυτοτελώς… Διάβασε περισσότερα
Μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, το… Διάβασε περισσότερα
Ο Εθνικός Σαγεΐκων επιστρέφει στη δράση από τη νέα σεζόν. Η ιστορική ομάδα διαμόρφωσε το νέο της Δ.Σ. και πλέον μπαίνει στη νέα εποχή… Διάβασε περισσότερα
This website uses cookies.