Τοπικά

Εσπασαν και άδειασαν το παγκάρι εκκλησίας στην Κυλλήνη !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Θρασύτατοι ήταν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το βράδυ της Τετάρτης τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Νεοχώρι Κυλλήνης καθώς, όχι μόνο επέλεξαν να διαρρήξουν μια εκκλησία που βρίσκεται στην «καρδιά» ακριβώς του χωριού, αλλά το έκαναν παραβιάζοντας… την κεντρική είσοδο του ναού!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προβληματίσει αλλά και να ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τους κατοίκους του Νεοχωρίου, με τα κρούσματα τον κλοπών και των διαρρήξεων να είναι πλέον καθημερινά!

Παρά το γεγονός ότι οι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τον Ιερό Ναό, αφήνοντας όμως εντελώς απείραχτη την Αγία Τράπεζα και τα Ιερά Σκεύη, δεν πήραν τίποτα, παρά μόνο όσα χρήματα βρήκαν στο παγκάρι. Το μόνο αντικείμενο που τους κίνησε την περιέργεια ήταν ένα ασύρματο μικρόφωνο το οποίο αν και το πήραν από τη θέση του, βρέθηκε πεσμένο μέσα στον Ιερό Ναό, κοντά στην παραβιασμένη είσοδο!

Στο σημείο έσπευσε αμέσως δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, ενώ λίγη ώρα αργότερα κλιμάκιο της Σήμανσης της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Αμαλιάδας «χτένισε» το χώρο για δακτυλικά αποτυπώματα και άλλα στοιχεία που ενδεχομένως τους οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των διαρρηκτών.