Ελλάδα

Δυτική Ελλάδα : Χαλάει ο καιρός

Δυτική Ελλάδα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο καιρός χαλάει στην Δυτική Ελλάδα απο αργά το απόγευμα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους. Πυκνά σύννεφα θα συγκεντρωθούν αρχικά πάνω από τον ουρανό της Ηλειάς και στην συνέχεια θα κινηθούν προς Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. 

Η πόλη του Πύργου αναμένεται να αντιμετωπίσει τις πρώτες έντονες βροχοπτώσεις της ημέρας, μετά τις 18.00 το απόγευμα.

Πάτρα

Συννεφιά προβλέπεται για την Πάτρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. 

Για αύριο Κυριακή 5/10, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.


Αγρίνιο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Αγρίνιο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Για αύριο Κυριακή 5/10, ο καιρός θα είναι βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΠΗΓΗ