Κατηγορίες : Αθλητισμός

Ο Νίκος Αποσκίτης μιλά στο westcity.gr για την αποφασή του να μείνει στα “καναρίνια”

Για μια ακόμη χρονιά η επίθεση της Αχαϊκής έχει… ονοματεπώνυμο και αυτή λέγεται… Νίκος Αποσκίτης. Ο έμπειρος πια στραικερ της ομάδας δηλώνει πως νιώθει σαν οικογένειά του την Αχαϊκή, γι’ αυτό και περίμενε μέχρι το τέλος τις διοικητικές εξελίξεις, μιας και μεγάλος του πόθος είναι να φορά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο Αποσκίτης μιλά στο www.westcity.gr για την φετινή χρονιά, τους στόχους των «καναρινιών» αλλά και τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας!

-Νίκο, μια ακόμα χρονιά στην Αχαϊκή, τι έπαιξε ρόλο και έμεινες στην ομάδα;

Καταρχάς έπαιξε ρόλο η φανέλα και ο κόσμος. Επίσης για μένα –πλέον- η Αχαϊκή είναι σαν οικογένεια μου και έτσι είναι δύσκολο να την αφήσεις, εξάλλου γι’ αυτό και περίμενα παρόλο που είχα προτάσεις, εγώ όμως επέλεξα να περιμένω.

– Το ότι τελευταία στιγμή βρέθηκε λύση δεν σε… απέτρεψε στο να σκεφτείς να μην συνεχίσεις;

Κοίταξε, για κάποιο λόγο η Αχαϊκή τα τελευταία χρόνια λειτουργεί έτσι, δεν ξέρω, το είχαν σαν γούρι… πες το και έτσι, το καλό είναι όμως ότι βρίσκει άκρη και λειτουργεί όπως πρέπει και ο λόγος που έμεινα είναι ότι ήξερα ότι θα συμβεί και γι’ αυτό δεν πήγα κάπου αλλού.

– Η Αχαϊκή δεν έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα λέει κάτι αυτό;

Για μας το πρωτάθλημα ξεκινάει από αυτή την Κυριακή! Όντως το ξεκίνημα μας δεν είναι σαν το περσινό, είμαστε μια καινούργια σχεδόν, ομάδα και με συνδυασμό ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία και χωρίς φιλικά στα πόδια μας είναι δύσκολο να είμαστε όπως πρέπει.

– Μέτρησε άσχημα στην ψυχολογία σας ο αποκλεισμός από το κύπελλο;

Όχι, δεν έπαιξε τίποτα άσχημο εμείς δεν έχουμε πει ότι πάμε για το κύπελλο, εμείς έχουμε πει να έχουμε μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Το καλό όμως είναι ότι παίξαμε με μια ομάδα που θα αγωνιστούμε και στο πρωτάθλημα και ξέρουμε πλέον καλά τι θα αντιμετωπίσουμε και θα είμαστε έτοιμοι.

– Φέτος θεωρείς διαφορετικό το πρωτάθλημα;

Ναι, είναι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό φέτος γιατί, σ’ αυτή την κατηγορία πλέον οι παίκτες που έχουν έρθει διαθέτουν μια μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία και είναι ποιοτικά καλοί έτσι, ομορφαίνουν την κατηγορία και γίνεται πιο δυνατό το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο απ΄ ότι φαίνεται γίνεται και καλύτερο επίσης έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως έχουμε λιγότερους ομίλους.

– Ποια θα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία;

Πιστεύω θα είναι οι ομάδες που έχουν ένα μεγάλο μπάτζετ, αν μπορέσουν οικονομικά να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία, διότι το κακό είναι ότι ανεβαίνει ένας και ποιο εύκολο είναι να σωθείς παρά να παγαίνεις για πρωτάθλημα… υπάρχει μια πίεση.

– Η Αχαϊκή είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αχαΐας στην Γ’ Εθνική, τι σημαίνει αυτό για σας;

Για μας που την σώσαμε και την εκπροσωπούμε εδώ και κάποια χρόνια λέει πάρα πολλά επίσης για μένα θα ήταν καλό να υπάρχουν τουλάχιστον δυο ακόμα ομάδες από την Αχαϊα ώστε να μπορούν και τα νέα παιδιά να έρθουν και να παίξουν στην Γ’ Εθνική και να έχουν επιλογές. Τώρα ότι η Αχαϊκή είναι πλέον η μόνη εκπρόσωπος της Αχαϊας τα λέει όλα και κυρίως ότι η πορεία μας πέρσι μόνο τυχαία δεν ήταν!

– Αρκετές ιστορικές ομάδες είναι στην κατηγορία, αποτελούν φόβητρο για σας;

Όχι καμία δεν αποτελεί φόβητρο για την Αχαϊκή διότι η Αχαϊκή έχει αποδείξει σε πολλές ιστορικές ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ είναι ότι η Αχαϊκή δεν φοβάται κανένα αν είναι έτσι όπως πρέπει.

-Η Αχαϊκή έχει τους φιλάθλους στο πλευρό της θα είναι ένα όπλο σας;

Εδώ και πολλά χρόνια επειδή υπάρχει πάντα αυτή η ερώτηση δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά που μπορεί να νιώθω σαν Αποσκίτης, γι’ αυτό τον κόσμο και ότι και να πω είναι λίγο… οπότε το αφήνουμε με ένα απλά… ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!!!!!!

– Τι έχεις να υποσχεθείς ως Νίκος Αποσκίτης στον κόσμο της ομάδας;

Σαν Αποσκίτης έχω να πω, μάλλον να υποσχεθώ μαζί με όλα τα παιδιά και μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε και πάλι, όλοι μαζί σαν μια οικογένεια την παραμονή στην κατηγορία και φέτος.

Μοιράσου το !

Τελευταία Άρθρα

Βραχνέικα : To Pizza 44 καλωσορίζει την Νέα Καλοκαιρινή Σεζόν

Η Παραλία Βραχνείκων καλωσορίζει για μία ακόμα χρονιά το κατάστημα εστίασης PIZZA 44, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Κάτω Αχαΐα – Θέσεις Εργασίας στο Aloha Beach Bar

Το Aloha Beach Bar – Παραλία Κάτω Αχαΐας  Αναζητά άτομα για τη θέση του/της barista (απαραίτητη η προϋπηρεσία) και άτομα… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Τ. Παπαδόπουλος – Στην εκδήλωση του ΕΠΑΛ Κ. Αχαΐας αφιερωμένη στην “Ημέρα της Ευρώπης”

Αναλυτικά αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Τάκης Παπαδόπουλος :   Κατά τη σχολική χρονιά 2023-2024, το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Σχολεία… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Τα προνόμια για τους αλλοδαπούς συνταξιούχους στις Φορολογικές δηλώσεις 2024

Οι φορολογούμενοι που έχουν υπαχθεί στον εναλλακτικό τρόπο φορολόγησης για το εισόδημα τους που προκύπτει στην αλλοδαπή, καταβάλλουν ετησίως αυτοτελώς… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια

Μήνυμα στη Βόρεια Μακεδονία έστειλε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ΕΡΤ, το… Διάβασε περισσότερα

18 Μαΐου 2024

Το νέο Δ.Σ. του Εθνικού Σαγεΐκων που επιστρέφει!

Ο Εθνικός Σαγεΐκων επιστρέφει στη δράση από τη νέα σεζόν.  Η ιστορική ομάδα διαμόρφωσε το νέο της Δ.Σ. και πλέον μπαίνει στη νέα εποχή… Διάβασε περισσότερα

17 Μαΐου 2024

This website uses cookies.