Αθλητισμός

Οι Εγγραφες συνεχιζονται…Οι Αγωνες αρχισαν…!!!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων μπάσκετ και βόλεϋ του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας.

Μετά απο ένα μήνα έναρξης των ακαδημιών οι προπονητές δουλεύουν με τα αγωνιστικά τμήματα ενόψει των Πρωταθλημάτων καθώς και με τα τμήματα των ακαδημιών που προσέλκυσαν νέα μέλη απο φέτος. Τα τμήματα 5 Μπάσκετ, Παιδικό, Παμπάιδων, Μίνι Αγόρια/Κορίτσια και Τζούνιορ είναι έτοιμα καθώς και τα 3 Βόλεϊ, Κορασίδες, Παγκορασίδες, και Μίνι να λάμψουν και την νέα χρονιά.
Μετά απο την οριστικοποίηση του εβδομαδιαίου προγράμματος προπονήσεων και για τα 2 γήπεδα-προπονητήρια έγινε και ο διαχωρισμός των αθλητικών μελών κατα ηλικία και ικανότητα απο τους Διευθυντές των 2 αθλημάτων. Αξίζει να σημιωθεί ότι το ωρολόγιο πρόγραμμα εκδόθηκε κάτω απο μελέτη – συνεργασία του Α.Ο. Αστέρια Αχαϊας με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και τον υπεύθυνο οργανισμό που διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκατάστασεις Ο.Τ.Α.Δ. Τα Αστέρια θα μπορέιτε να τα δείτε και να αναζητήσετε πληροφορίες για εγγραφές και λεπτομέρειες προπονήσεων στο διαδίκτιο ao.asteria.achaias.sports.academy, στο επίσημο site: www.asteria-achaias.gr καθώς και στα τηλέφωνα: Μπάσκετ 6977242445(Χρήστος Σαράντης), Βόλεϋ 6972091079 (Παναγιώτης Έρδας).

Αγωνιστικά Νέα

Η σεζόν 2014-2015 θα έχει πολλές αγωνιστικές και στα 2 αθλήματα. Κορασίδες, Παγκορασίδες, Πάιδες, Παμπαίδες και Μίνι θα ριχτούν στην μάχη με πάνω απο 50 αγωνιστικές και στα 2 αθλήματα. Στο βόλεϋ αρχίζει το Πρωτάθλημα απο 15/11 και τερματίζει τον Απρίλιο ενώ στο Μπάσκετ αμμέσως μετά απο τη λήξη του Παιδικού(εξαρτάται απο την πορεία) αρχίζει το Παμπαίδων.