Αθλητισμός

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΤΕΪΑΝ!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του προπονητή Ντέιαν Στάνκοβιτς. Η Κάτω Αχαΐα βυθίστηκε στο πένθος. Ο 43χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή καθώς έγινε γνωστός και μέσω της βοήθειας του στις τοπικές ομάδες μπάσκετ αλλά και γενικότερα στο χώρο του αθλητισμού.

Οι φίλοι του κατέκλυσαν τον τοίχο του στο facebook από σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού. Ο άτυχος άνδρας έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο και η κηδεία του έγινε την περασμένη Κυριακή στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού, όπου και βρέθηκαν δεκάδες κόσμου για να πουν το στερνό αντίο.

Τον αγαπημένο τους φίλο και προπονητή αποχαιρέτησε ο Α.Ο. ΔΥΜΗΣ τον Ντέιαν Στάνκοβιτς:
«Μας έμαθες να αγωνιζόμαστε εντός και εκτός γηπέδου. Μας δίδαξες την αξιοπρέπεια, την γνησιότητα, την ειλικρίνεια, τις αρχές, τις αξίες, αλλά και τον τρόπο που πρέπει να τις υπηρετούμε. Από την μάχη της πρώτης γραμμής στον πόλεμο, έως την τελευταία σου μάχη με την ασθένεια, πάντα όρθωνες το ανάστημά σου και συνέχιζες με πίστη και σθένος μέχρι το τέλος. Πολλοί σου οφείλουμε την νοοτροπία που μας φανέρωσες, άλλοι την παιδεία που μας δίδαξες, σε όλους όμως ανεξαιρέτως έχει εντυπωθεί το παράδειγμα ζωής που έδωσες απέναντι στις δυσκολίες, στα προβλήματα, στον καθημερινό αγώνα της ζωής, αλλά και απέναντι στον θάνατο τον ίδιο. Κορυφαίε προπονητή, αγαπημένε φίλε, πατέρα και αδερφέ η αθλητική σου οικογένεια σε αποχαιρέτα σήμερα».

 

westcity.gr