Αθλητισμός

To 6o PICK ΛΟΥΞ COLA παρουσιάζει το «in action park»

6o PICK ΛΟΥΞ COLA
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

«in action park»

To 6o PICK ΛΟΥΞ COLA  , παρουσιάζει στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, «το λουξ cola in action park».

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην Πλατεία Γεωργίου όπου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες που θα ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη τους.

Συγκεκριμένα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αν θα «ντριφτάρουν» με τηλεκατευθυνόμενα μοντελισμού στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του λουξ cola park ή αν θα αγωνισθούν με τις παιχνιδομηχανές σε διοργανώσεις όπως το NASCAR και το WRC διαλέγοντας ανάμεσα από 950 κορυφαία αυτοκίνητα και 20 διαφορετικές πίστες.

Τέλος θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά την ολοκαίνουρια εμφάνιση της FORMULA 3 GLORIA ΛΟΥΞ , το αγωνιστικό μονοθέσιο που πρωταγωνιστεί σε μεγάλα cirquit του εξωτερικού και να φωτογραφηθούν μαζί με τα formula λουξ cola girls.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στις προαναφερόμενες δραστηριότητες προϋποθέτουν την επίδειξη στην είσοδο της τέντας το κουπόνι που θα υπάρχει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ αυτή την Παρασκευή και ενός καπακιού λουξ cola.