Αθλητισμός

Γιάννης Χαμηλός: “Είχαμε προετοιμαστεί πλήρως για την Καλαμάτα”

 
 
 
 

Ο Γιάννης Χαμηλός για τη νίκη επί της Καλαμάτας…

Η Αχαγιά ’82 έφτασε σε μία σχετικά εύκολη επικράτηση την περασμένη Κυριακή επί της Καλαμάτας με 75-59 και έκανε άλλο ένα βήμα προς την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Γιάννης Χαμηλός συνέβαλλε αρκετά στην προσπάθεια της ομάδας του Θανάση Λιόνα, για να φτάσει στο ροζ φύλλο και με 7 πόντους και συνεισφορά στο αμυντικό κομμάτι συγκαταλέγεται στους διακριθέντες. Μιλώντας στο westcity για το παιχνίδι και τις εντυπώσεις του εξέφρασε και το σχόλιο του για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δάφνη Δαφνίου, που έχει βλέψεις για το πρωτάθλημα.

Ήταν ένας αγώνας που θέλαμε να κερδίσουμε πάση θυσία κόντρα σε ένα σκληρό αντίπαλο τον οποίο είχαμε νικήσει και στον 1ο γύρο. Η Καλαμάτα έχει κάνει νίκες μακριά από την έδρα της, άρα και εμείς προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Η προετοιμασία της εβδομάδας από τον προπονητή μας, βγήκε στον αγώνα και με πρώτο “όπλο” την άμυνά μας πήραμε τη νίκη, αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και δεχθήκαμε 26 πόντους.Πλέον θα δουλέψουμε σκληρά και θα βελτιώσουμε τις ατέλειές μας σε άμυνα και επίθεση, αφού θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Δάφνη Δαφνίου, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και είναι πολύ δυνατή ομάδα