Τοπικά

Συνάντηση Αλεξόπουλου με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου σύσκεψη με θέμα «συντήρηση αποκατάσταση οδικού δικτύου – αρμοδιότητες».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δριβίλας Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος κ. Τσίτσικας Χαράλαμπος και ο Γενικός Γραμματέας Μπαλάσης Γεώργιος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τεχνικών έργων Π.Ε. Αχαΐας κ. Κορκός Αριστοτέλης, ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Π.Δ.Ε κ. Γυφτάκης Νικόλαος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Αχαΐας κ. Μπάφας Ιωάννης και ο Προϊστάμενος τμήματος Συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Αχαΐας κ. Φλωράτος Παναγιώτης.

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση των έκτακτων προβλημάτων που προκύπτουν στο οδικό δίκτυο και απαιτούν άμεση επέμβαση και αποκατάσταση από τις συναρμόδιες υπηρεσίες ειδικά στα πρώτα 60’ λεπτά. Αυτά τα πρώτα λεπτά κρίνονται και τα πιο επικίνδυνα, δήλωσαν οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών υπαλλήλων για την αποφυγή επιπλέον ατυχημάτων.

Παράλληλα έγινε αναφορά και στην αναγκαιότητα επέμβασης σε 24 ωρη βάση καθώς και οι τρόποι παρέμβασης των υπηρεσιών. Πρόκειται για πολύ σημαντικά θέματα που άλλωστε έχουν απασχολήσει και το Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

« Η άψογη συνεργασία της Π.Ε. Αχαΐας και της Ελληνικής Αστυνομίας είναι προσανατολισμένη στην προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς υπαλλήλους που παρά τις αντίξοες συνθήκες προσφέρουν τα μέγιστα συχνά με κίνδυνο της ίδια τους της ζωής» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος και πρόσθεσε «αναζητούμε τις βέλτιστες πρακτικές και δουλεύουμε προς την κατεύθυνση της αντιμετώπισης των εκτάκτων αναγκών με όσα μέσα διαθέτουμε για την προστασία των πολιτών, όσο και λύσεις στο μεγάλο θέμα του κυκλοφοριακού ιδιαίτερα στην πόλη της Πάτρας».