Τοπικά

ΝΟΔΕ: Προθέρμανση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Διπλή συνεδρίαση είχαμε χθες στη ΝΟΔΕ Αχαΐας…

…με τον Αυτοδιοικητικό Τομέα να ανοίγει τις εσωκομματικές διαδικασίες προετοιμασίας της Ν.Δ. για τις εκλογές τους δήμους και την περιφέρεια που θα γίνουν σε δύο χρόνια από σήμερα.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την ευθύνη του Διονυσίου Γκοτσούλια, συγκεντρώθηκαν κατ΄αρχάς όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και η απόφαση που ελήφθη αφορά στην έναρξη των διαδικασιών αρχικά για την στελέχωση γραμματείας, η οποία και θα αναλάβει να προσδιορίσει τα ζητήματα προτεραιότητας των δήμων στις επόμενες εκλογές και να διαμορφώσει ένα πλαίσιο θέσεων και προτάσεων για τους ΟΤΑ, οι οποίες θα πρέπει να είναι συμβατές με τις γενικές αρχές του κόμματος και τις προγραμματικές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως τόνισε ο Διονύσιος Γκοτσούλιας, σε δεύτερη φάση θα ανοίξει και ο διάλογος για τα πρόσωπα που θα ηγηθούν της προσπάθειας ως υποψήφιοι. Παράλληλα, ο Αυτοδιοικητικός Τομέας της ΝΟΔΕ αποφάσισε ότι αν διαπιστωθεί η ανάγκη και η προοπτική ευρύτερων συνθέσεων, η κομματική οργάνωση είναι ανοικτή να συζητήσει με ευρύτερες κοινωνικές ομάδες πάνω σε κοινές πολιτικές και έξω από στενά ιδεολογικά πλαίσια, ώστε να στηρίξει ακόμα και συνεργασίες.