Photos Αθλητισμός

Μια ξεχωριστή κοπή πίτας για τα Αστέρια Αχαΐας (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Μια ξεχωριστή εκδήλωση !

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας για τα Αστέρια Αχαΐας. Η εκδήλωση είχε ένα ξεχωριστό χαρακτήρα από τα συνηθισμένα καθώς είχε στηθεί μια γιορτή τους μικρούς της Ακαδημίας.

Έτσι γονείς και αθλητές βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό της Κάτω Αχαΐας , με τους μικρούς να παίζουν και το χαίρονται. Τσουβαλοδρομίες , Μίνι μπάσκετ , Μπάσκετ με δίχτυα βόλεϋ , ήταν μερικά από τα διαδραστικά παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι της ακαδημίας.

Τα μεγαλύτερα τμήματα ήταν εκεί για να βοηθήσουν να διεκπεραιωθεί η μεγάλη Γιορτή των Αστεριών Αχαΐας, με πάνω από 200 άτομα να συμμετέχουν.

Οι Θάνος Τσάμης και Χρήστος Σαράντης ευχαρίστησαν του γονείς που στηρίζουν όλο αυτο το εγχείρημα εδώ και 6 χρόνια. Ευχαρίστησαν τους χορηγούς και τους επίσημους υποστηρικτές των Αστεριών Αχαΐας (μεταξύ αυτών και το westcity.gr) , καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Τέλος η διοίκηση μοίρασε σε όλους το νέο 12σέλιδο ημερολόγιο,  χορηγία γνωστής επιχείρησης , σε σχεδιασμό δημιουργικού από τον Β. Γκοτσούλια.

Στην κερκίδες είδαμε να τιμούν την εκδήλωση με τις οικογένειές τους μεταξύ άλλων και τον Πρόεδρο της Αχαγιάς 82, Τάσο Αναγνωστόπουλο καθώς και τον Γενικό Αρχηγό Χρήστο Γεωργιόπουλο.

Ο φακός του westcity ήταν εκεί :